Λάσμε και Γκιστ στο προσκήνιο για ΠΑΟ

Λάσμε και Γκιστ στο προσκήνιο για ΠΑΟ

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από το Καρπενήσι συνεχίζονται το «χτίσιμο» της νέας ομάδας του Παναθηναϊκού, αλλά και ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια απόκτησης του Αντώνη Φώτση οι «πράσινοι» στρέφουν τα βλέμματά τους σε άλλες πιο προσιτές λύσεις, όπως ο Γκιστ που έμεινε ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε, αλλά και ο Λάσμε το όνομα του οποίου είχε ακουστεί και πριν από λίγο καιρό.

Από το παζλ της επόμενης περιόδου λείπουν ακόμα αρκετά κομμάτια που αφορούν τις θέσεις των ψηλών. Ενα από αυτά αναμένεται να καλυφθεί από τον Βασίλη Καββαδά ο οποίος, πάντως, χθες έδωσε κανονικά το παρών στην πρώτη προπόνηση του Πανιωνίου.

Ο Γιόνας Ματσιούλις αναμένεται να ενσωματωθεί στην αποστολή τη Δευτέρα (20/8), όπως και ο Ντέργουιν Κίτσεν. Απών είναι ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο οποίος παντρεύεται στην Κέρκυρα και θα ταξιδέψει στο Καρπενήσι αμέσως μετά. Η ομάδα θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 29 Αυγούστου.

Ο Ολυμπιακός ξεκινά την προετοιμασία του τη Δευτέρα, όταν και θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση εν όψει της νέας σεζόν.

Οι Εϊ Σι Λο, Κάιλ Χάινς, Τζόι Ντόρσι και Πέρο Αντιτς θα βρίσκονται στην Ελλάδα αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους έφθασε χθες. Οι μεταγραφικές αναζητήσεις των «ερυθρόλευκων» περιορίζονται στην απόκτηση ενός ακόμη ψηλού που θα πλαισιώνει τους Χάινς, Ντόρσι και Μαυροειδή. Μπορεί ο Βασίλης Καββαδάς να φέρεται πως είναι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό, αλλά οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδος δεν ρίχνουν λευκή πετσέτα και παρακολουθούν διακριτικά τις κινήσεις του «αιωνίου» αντιπάλου.

Ο Ολυμπιακός θα κάνει ακόμη μια προσπάθεια να τα βρει με την ομάδα της Νέας Σμύρνης και αν δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα θα κινηθεί για την απόκτηση του Γάιου Σκορδίλη. Οι φήμες που κυκλοφόρησαν για επαναπροσέγγιση του Μιχάλη Πελεκάνου δεν ευσταθούν σύμφωνα με την «πειραιώτικη» ΚΑΕ.

– Το ποσό των 123.910 ευρώ καλείται να πληρώσει ο Αρης, έπειτα από απόφαση της παγκόσμιας ομοσπονδίας μπάσκετ, για την υπόθεση του Αντριου Μπετς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή