Νέα επίθεση από Αλαφούζο: «Δεν θα ανεχθούμε παράγκες»

Νέα επίθεση από Αλαφούζο: «Δεν θα ανεχθούμε παράγκες»

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εν αναμονή της σημερινής απόφασης της Σούπερ Λίγκας σχετικά με το αίτημα του Παναθηναϊκού για την αναβολή του αγώνα του με τον Λεβαδειακό προκειμένου να αντιμετωπίσει απερίσπαστος τη Μάλαγα, ο Γιάννης Αλαφούζος επανήλθε για μια ακόμη φορά στο θέμα της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος. Απαντώντας σε σχετικά σχόλια στο twitter, ο εμπνευστής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» επανέλαβε την πρόθεσή του να παλέψει για να παιχθεί το παιχνίδι επί ίσοις όροις, με τα χέρια όλων πάνω στο τραπέζι. «Δεν έχουμε καμία πρόθεση να δημιουργήσουμε μονοπώλια κ.λπ. Χτίζουμε απλά ένα νέο ΠΑΟ και δεν θα ανεχθούμε παράγκες, στημένα κ.λπ. Ας ελπίσουμε ότι η φετινή χρόνια δεν θα έχει πολλά παρατράγουδα…» τόνισε χθες, ενώ την προηγούμενη μέρα ήταν ακόμα πιο καυστικός: «Το ότι η Σούπερ Λιγκ του κ. Μόραλη, ΟΣΦΠ και των πολλών θυγατρικών είναι απέναντί μας το ξέρουμε – το πουλόβερ όμως ξηλώνεται κλωστή-κλωστή».

– Οι έξι Ελληνες διεθνείς επέστρεψαν στην Παιανία και ξεκινούν σήμερα προετοιμασία για τον αγώνα με τη Μάλαγα. Ο Βελάσκες επιστρέφει σήμερα από την Ιαπωνία.

– Εγκρίνεται το πρωί από τη γενική συνέλευση των μετόχων αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ύψους 15 εκατ. ευρώ, που θα ολοκληρωθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου. Η τιμή της μετοχής θα είναι 0,33 ευρώ, με πλαφόν ελάχιστης συμμετοχής τα 100 ευρώ που ισοδυναμούν με 300 μετοχές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή