Προς Αγγλία οδεύει ο Μιραλάς

Προς Αγγλία οδεύει ο Μιραλάς

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με γεωμετρική πρόοδο αυξάνονται τα τελευταία 24ωρα τα δημοσιεύματα απ’ την Αγγλία που φέρνουν τον Κέβιν Μιραλάς προ των πυλών της Πρέμιερ Λιγκ. Ο ίδιος ο Βέλγος επιθετικός παραδέχεται, πλέον, με δηλώσεις του πως υπάρχει ενδιαφέρον απ’ την Εβερτον και την Αρσεναλ για την απόκτησή του.

«Είναι καλό ότι μία ή δύο ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ ενδιαφέρονται για μένα. Υπάρχουν ακόμη δύο εβδομάδες πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Θα γίνει μάχη για το ποιος θα με πάρει, οπότε ας δούμε ποιος θα νικήσει. Το σημαντικό είναι ότι νιώθω έτοιμος για την Πρέμιερ Λιγκ και ανυπομονώ να αγωνιστώ εκεί», είναι οι χθεσινές δηλώσεις του Κέβιν Μιραλάς, τις οποίες δημοσίευσε η Daily Μail.

Μάλιστα, μέσα ενημέρωσης απ’ το μεγάλο νησί αναφέρουν πως ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος θα μεταβεί άμεσα στην Αγγλία προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να συνεχίσει την καριέρα του στην Εβερτον ή την Αρσεναλ.

Την ίδια ώρα, απ’ την ΠΑΕ Ολυμπιακός τηρούν «σιγή ιχθύος» επί του θέματος. Υπενθυμίζουμε πως όποια ομάδα καλύψει τη ρήτρα των 8 εκατομμυρίων ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του Μιραλάς με τους «ερυθρόλευκους», τότε θα κάνει τον παίκτη δικό της.

Σε περίπτωση πώλησης του Μιραλάς, θεωρείται βέβαιο πως θ’ αναζητηθεί αντικαταστάτης του στην αγορά του εξωτερικού. Ο Μαροκινός, Οσάμα Ασαϊντί της Χέρενφεϊν που θα μπορούσε να είναι η εναλλακτική επιλογή, ανήκει από χθες στο ρόστερ της Λίβερπουλ, η οποία δαπάνησε 4,5 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του. Ενδεχομένως, να προκύψει ενδιαφέρον για τον Βιεϊρίνια που μετά τον ΠΑΟΚ, συνεχίζει την καριέρα του στη Βόλφσμπουργκ.

Ηρθε ο Κοντρέρας

Ενας άλλος πρώην παίκτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ο Πάμπλο Κοντρέρας ήρθε χθες στην Ελλάδα απ’ τη Χιλή. Σήμερα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους» με ετήσιες αποδοχές ύψους 500.000 ευρώ.

Η Κόλο Κόλο θα βάλει στα ταμεία της περίπου 200.000 ευρώ για να τον αποδεσμεύσει.

Την Κυριακή, η αποστολή του Ολυμπιακού θα μεταβεί αυθημερόν στον ιταλικό νότο. Εκεί, οι νταμπλούχοι θα δώσουν το τελευταίο φιλικό παιχνίδι στην καλοκαιρινή προετοιμασία τους με αντίπαλο τη Νάπολι στο «Σαν Πάολο» (ώρα έναρξης 22.00).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή