ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με γεμάτη φαρέτρα στη Νάπολη

Στον ιταλικό Νότο ολοκληρώνουν οι «ερυθρόλευκοι» τον κύκλο της καλοκαιρινής προετοιμασίας, όπου την Κυριακή θ’ αντιμετωπίσουν τη Νάπολι στο ακροτελεύτιο φιλικό τους (22.00). Τα προβλήματα τραυματισμών μειώθηκαν σημαντικά και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μπορεί να υπολογίζει στους Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Γκρέκο, αλλά και στον Πάουλο Μασάδο, που αποκτήθηκε την περασμένη Τρίτη από την Τουλούζ.

ΑΕΚ

Ο αγώνας του Φουρτάδο

Στην Πάτρα θα βρεθεί σήμερα η ΑΕΚ για να δώσει φιλικό παιχνίδι με την Παναχαϊκή στο γήπεδο της Αγυιάς (21.00). Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της μεταγραφής του Εμίλιο Φουρτάδο από τους «Αχαιούς» στην Ενώση, αλλά παράλληλα θα αποτελέσει και ένα ακόμη τεστ ετοιμότητας τόσο για τη νεανική ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου όσο για το σύνολο του Βασίλη Βούζα.

ΑΡΗΣ

Δύσκολη αποστολή

Στην «Αιώνια Πόλη» δοκιμάζεται αύριο η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Κόντρα στη Ρόμα, με την οποία θα παίξει στο «Ολύμπικο», ο Αρης θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του ενόψει της έναρξης της περιόδου. Ο Μάκης Κατσαβάκης θα έχει τη δυνατότητα, κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο, να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του. Η αναμέτρηση της Ρώμης θα αρχίσει στις 21.45.

ΦΙΛΙΚΑ

Τελευταίες δοκιμές

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημερινό φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Ξάνθη και τη Βέροια, που θα διεξαχθεί στα Πηγάδια, στις 19.00. Για τις δύο ομάδες είναι η τελική πρόβα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου θα έχουν δύσκολο έργο, καθώς η μεν Ξάνθη θα παίξει στην Κρήτη με τον ΟΦΗ, η δε Βέροια θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό. Δύο φιλικά θα δώσει το Σαββατοκύριακο ο ΠΑΣ Γιάννινα. Σήμερα, στις 18.45 θα παίξει με τον Παναιτωλικό και αύριο στις 18.30 με την Κασσιόπη. Και τα δύο ματς θα φιλοξενηθούν στο ΠΕΑΚΙ.

ΑΓΓΛΙΑ

Σέντρα χωρίς ντέρμπι

Η σέντρα στην Πρέμιερ Λιγκ δεν κρύβει κάποιο μεγάλο ντέρμπι, αλλά αρκετές αναμετρήσεις κρύβουν παγίδες για τα φαβορί. Οπως η έξοδος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λίβερπουλ για να αντιμετωπίσει την Εβερτον και αυτή της Τσέλσι στην έδρα της Γουίγκαν. Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής: Σήμερα: Αρσεναλ – Σάντερλαντ, Φούλαμ – Νόργουιτς, Γουέστ Χαμ – Αστον Βίλα, ΚΠΡ – Σουόνσι, Γουέστ Μπρομ – Λίβερπουλ, Ρέντινγκ – Στόουκ, Νιούκαστλ – Τότεναμ. Αύριο: Γουίγκαν – Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι – Σαουθάμπτον. Δευτέρα: Εβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΙΣΠΑΝΙΑ

Αποκαλυπτήρια

Η πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ρεάλ Μαδρίτης, ξεκινά αύριο τις υποχρεώσεις της στο ισπανικό πρωτάθλημα κόντρα στην πάντα επικίνδυνη Βαλένθια, στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Τα… αποκαλυπτήρια της Μπαρτσελόνα του Τίτο Βιλανόβα θα γίνουν, επίσης, αύριο στο «Καμπ Νου» απέναντι στη Σοσιεδάδ. Το πρόγραμμα της πρεμιέρας: Σήμερα: Θέλτα – Μάλαγα, Σεβίλλη – Χετάφε, Μαγιόρκα – Εσπανιόλ. Αύριο: Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπέτις, Ρεάλ – Βαλένθια, Μπαρτσελόνα – Σοσιεδάδ, Λεβάντε – Ατλέτικο Μαδρίτης. Δευτέρα: Λα Κορούνια – Οσασούνα, Βαγιεκάνο – Γρανάδα, Σαραγόσα – Βαγιαδολίδ. Επίσης, αυτό το Σαββατοκύριακο γίνεται η σέντρα και στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή