ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΕΚ: Την πόρτα της εξόδου αναμένεται να διαβεί τις επόμενες ημέρες ο Δημήτρης Σιαλμάς. Ο Ελληνας ποδοσφαιριστής απουσίασε αδικαιολόγητα από τη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ και οι πληροφορίες τον φέρνουν πολύ κοντά στην Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του σκέφτεται να προχωρήσει σε προσφυγή προκειμένου να εξασφαλίσει τα χρήματα που του οφείλονται, ενώ από την πλευρά της η διοίκηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ είναι πιθανό να ακολουθήσει τη νομική οδό μετά την αδικαιολόγητη απουσία του. Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Αρη για την απόκτηση του Γιώργου Κατίδη, ενώ στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας ανήκει ο νεαρός Χρήστος Παπαδημητρίου.

ΟΦΗ: Τον περίμεναν στην ΑΕΚ και υπέγραψε στον ΟΦΗ. Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης παρέμεινε στην Κρήτη και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ηρακλείου, βάζοντας τον πήχυ ψηλά ενόψει της νέας περιόδου: «Με τη βοήθεια του προπονητή, της διοίκησης και φυσικά του κόσμου, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλή μπάλα και να πάμε τον ΟΦΗ όσο πιο ψηλά γίνεται…» τόνισε το νέο απόκτημα των Κρητικών μόλις έβαλε την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Σε συνεχόμενες επαφές με τον Τζίμι Τραορέ βρίσκεται η διοίκηση του Πλατανιά. Οι Χανιώτες θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Γάλλο αμυντικό, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μαρσέιγ και μάλιστα έγινε γνωστό πως υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Οι Κρητικοί απέκτησαν τον Τσικότσι Ουντότζι για τον επόμενο χρόνο.

ΦΙΛΙΚΑ: Η εξαιρετική εμφάνιση του Βελλίδη δεν ήταν αρκετή για να αποφύγει ο Αρης την ήττα από τη Ρόμα. Στον φιλικό αγώνα που έγινε στο «Ολίμπικο» οι Ρωμαίοι με τα γκολ των Οσβάλντο, Μπράντλεϊ και Ντέστρο επικράτησαν με 3-0. Σαφώς πιο εύκολο έργο είχε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος στο τελευταίο τεστ προετοιμασίας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, επικράτησε 5-1 της Κασσιόπης.

ΣΤΗΜΕΝΟ: Με 10ετή αποκλεισμό από κάθε επαγγελματική ποδοσφαιρική δράση τιμωρήθηκε από το πειθαρχικό σώμα της UEFA ο 31χρονος Μαλτέζος διεθνής μέσος Κέβιν Σαμούτ, καθώς κρίθηκε ένοχος για συμμετοχή στο στήσιμο αγώνα της Μάλτας με τη Νορβηγία στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2008.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή