Σέντρα στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ

Σέντρα στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τη μία η Σπαρτάκ με ανεβασμένο βαθμό ετοιμότητας, μιας και το πρωτάθλημα βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Από την άλλη, η Φενέρμπαχτσε η οποία παρά το σκάνδαλο των στημένων αγώνων που την ταλαιπώρησε την περυσινή περίοδο βρήκε δίοδο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δύο ομάδες συνθέτουν το ζευγάρι με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην πρώτη μέρα των πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της «γηραιάς ηπείρου». Στη Μόσχα η ομάδα του Ουνάι Εμερι θέλει να κάνει βήμα πρόκρισης στους ομίλους, για να μη χαθούν όλες οι επενδύσεις που έγιναν το καλοκαίρι. Στον ίδιο παρονομαστή όμως βρίσκονται και οι Τούρκοι, καθώς για ακόμη μία μεταγραφική περίοδο δαπάνησαν πολλά εκατομμύρια ευρώ για να φέρουν στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης τον Κράσιτς, τον Κάιτ, τον Τοπάλ και τον Κορκμάζ.

Αναμέτρηση με «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον γίνεται στη Γερμανία όπου η Γκλάντμπαχ υποδέχεται τη Δυναμό Κιέβου. Αν οι Γερμανοί αποκλείσουν τους Ουκρανούς, τότε ο Ολυμπιακός θα ανέβει στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας. Η Γκλάντμπαχ είναι σαφώς αποδυναμωμένη σε σύγκριση με την ομάδα που παρακολουθήσαμε την περυσινή περίοδο, λόγω της αποχώρησης του Ρόις, η έλευση όμως των Λουκ Ντε Γιονγκ και Γκρανίτ Τζάκα μπορεί να την κάνει ανταγωνιστική.

Αναμέτρηση με φαβορί είναι αυτή που θα γίνει στην Ελβετία με τη Βασιλεία να έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση απέναντι στην Κλουζ, προβάδισμα φαίνεται να έχει και η Σέλτικ απέναντι στη Χέλσινμποργκ, ενώ στη Δανία, η Λιλ, στη μετά Αζάρ εποχή, δείχνει πιο δυνατή από την Κοπεγχάγη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή