Επιχείρηση προσαρμογής στη Μάλαγα

Επιχείρηση προσαρμογής στη Μάλαγα

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις πρώτες πινελιές στον καμβά της πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα επιδιώξει να βάλει αύριο (21.45, ΝΕΤ) ο Παναθηναϊκός, στην πόλη που γεννήθηκε ο μεγάλος Ισπανός ζωγράφος, Πάμπλο Πικάσο. Οι «πράσινοι» βρίσκονται από χθες στη Μάλαγα για να προσαρμοστούν καλύτερα στις υψηλές θερμοκρασίες και τη μεγάλη υγρασία, γνωρίζοντας ότι το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα θα αποδειχθεί καθοριστικό στη μάχη για την πρόκριση. Δεν είναι το φαβορί σ’ αυτή την αναμέτρηση, έχουν όμως τις δικές τους πιθανότητες και δηλώνουν αποφασισμένοι να τις κυνηγήσουν ώς το τέλος.

Ο αγώνας δρόμου του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου καρποφόρησε και λογικά θα είναι σε θέση να αγωνιστεί αύριο. Ο διεθνής επιθετικός έκανε εντατική θεραπεία για να ξεπεράσει το διάστρεμμα που έπαθε στην προπόνηση της Παρασκευής και χθες κατάφερε να βγάλει χωρίς ενοχλήσεις την πρωινή προπόνηση στην Παιανία. Ο Φερέιρα τον συμπεριέλαβε στην αποστολή κι αν δει ότι η κατάστασή του θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, θα τον επιλέξει για την αρχική ενδεκάδα, ειδάλλως θα ξεκινήσει ο Φορναρόλι.

Αντίθετα, ο Κουίνσι έμεινε στην Αθήνα για να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα ώστε να έχει πιθανότητες να παίξει, έστω και λίγο, στη ρεβάνς. Για παίκτη που δεν έχει κάνει προετοιμασία με ομάδα, είναι σε πολύ καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Το πρόγραμμα που ακολουθούσε με την επίβλεψη του προσωπικού του γυμναστή, τον βοήθησε να καλύψει αρκετό από το χαμένο έδαφος, σε σημείο να βγάλει τη χθεσινή προπόνηση χωρίς πρόβλημα. Ο Φερέιρα δεν ήθελε να τον πιέσει περισσότερο, γι’ αυτό και τον άφησε στην Αθήνα για να δουλέψει πιο εντατικά. Εκτός αποστολής έμειναν και οι Σο, Φουρλάνος, Ταμπάκης, Δώνης, Κουσίδης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος. Ο Γιάννης Αλαφούζος πήγε το πρωί στην Παιανία για να ευχηθεί στους παίκτες «καλή επιτυχία» και να τους πει ότι πιστεύει στις δυνατότητές τους.

«Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι και μια μεγάλη πρόκληση. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε κάτι σπουδαίο. Ο βασικός μας στόχος, η συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχει επιτευχθεί. Αν αποκλειστούμε δεν θα έλθει η καταστροφή. Αυτό διώχνει το μεγάλο άγχος» δήλωσε ο Καρνέζης, με τον Βιτόλο να συμπληρώνει: «Το πρώτο ματς είναι σημαντικό αλλά όχι καθοριστικό».

«Τρέχει» για Σαβιόλα

Η Μάλαγα κάνει αγώνα δρόμου για να κλείσει άμεσα τη μεταγραφή του Σαβιόλα, ώστε να προλάβει να τον δηλώσει σήμερα στην UEFA για τους αγώνες με τον Παναθηναϊκό. Η συμφωνία με την Μπενφίκα έχει επιτευχθεί και ο Αργεντινός επιθετικός βρίσκεται στην πόλη για να διαπραγματευθεί το συμβόλαιό του. Διαιτητής ορίστηκε ο Γάλλος Τόνι Σαπρόν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή