ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ: Ψηλά ανεβάζουν τον πήχυ τα μέλη της ελληνικής αποστολής στους 14ους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, που θα αρχίσουν στις 29 Αυγούστου. Οπως τονίστηκε στη χθεσινή παρουσίαση των αθλητών με αναπηρία που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο ραντεβού της αγγλικής πρωτεύουσας, ο μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση διψήφιου αριθμού μεταλλίων. Στο Λονδίνο θα ταξιδέψουν 61 αθλητές. Ο Χρήστος Ταμπαξής θα είναι ο σημαιοφόρος.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Χωρίς απουσίες πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη προπόνηση της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Κεντρικά πρόσωπα οι δύο νεοφερμένοι Στράτος Περπέρογλου και Δημήτρης Μαυροειδής. Το παρών έδωσε ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Χρήστος Σταυρόπουλος. Ο Παναθηναϊκός απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Βασίλη Καββαδά του Πανιωνίου.

ΟΦΗ: Παρελθόν από την ομάδα του ΟΦΗ αποτελεί ο Λεωνίδας Καμπάνταης. Ο Ελληνας επιθετικός έλυσε χθες κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους και σύμφωνα με πληροφορίες επόμενος σταθμός στην καριέρα του έμπειρου ποδοσφαιριστή θα είναι ο Πανιώνιος.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Στην απόκτηση του Νίκου Τσουμάνη ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ, προχώρησε η Κέρκυρα.

ΒΕΡΟΙΑ: Απορρίφθηκε από τον Μάκη Χάβο ο Αντόνιο Ασάνοβιτς. Ο γιος του Αλιόσα Ασάνοβιτς ο οποίος τις τελευταίες ημέρες δοκιμάζονταν στη Βέροια δεν κατάφερε να πείσει τον προπονητή της ομάδας της Ημαθίας για την αξία του.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.: Εξι μήνες εκτός δράσης θα μείνει ο Χουανίτο. Ο Ισπανός αμυντικός μέσος του Αστέρα Τρίπολης υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στη χθεσινή προπόνηση.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Την περίπτωση απόκτησης του Φρεντερίκ Νιμανί, με τη μορφή δανεισμού από τη Μονακό εξετάζουν στον Πανθρακικό, προκειμένου να ενισχυθούν στη μεσαία γραμμή.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης ανακοίνωσε χθες ότι εκτός από τον αθλητισμό για άτομα με αναπηρία, επιστρέφει στην αρμοδιότητα του υφυπουργείου και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και ο μαζικός αθλητισμός που ανήκε στο υπουργείο Υγείας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή