ΠΑΟΚ και Ατρόμητος στην τελική ευθεία

ΠΑΟΚ και Ατρόμητος στην τελική ευθεία

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν είχε τη διάθεση να ανοίξει τα χαρτιά του ο Γιώργος Δώνης ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα με τη Ραπίντ Βιέννης για το Γιουρόπα Λιγκ. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ και στη χθεσινή προπόνηση συνέχισε τις δοκιμές προκειμένου να καταλήξει στην καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, όμως είναι βέβαιο ότι τα πράγματα είναι μπερδεμένα στο μυαλό του για τον τρόπο που θέλει να αντιμετωπίσει τους Αυστριακούς. Είναι φανερό πως προβληματίζεται για τον αν θα πρέπει να παρατάξει μια ομάδα που θα έχει τη δύναμη να πιέζει ψηλά και να προκαλεί ασφυξία στον αντίπαλο ή μια πιο τεχνική ενδεκάδα που θα μπορέσει με την ποιότητά της να φθάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Η αποστολή που επέλεξε ο Δώνης δεν έκρυβε εκπλήξεις. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Γκαρσία και Στάμου και ο ανέτοιμος Ματέους Βιβιάν, ενώ στην εικοσάδα συμπεριλήφθηκαν οι Λίαμ Λόρενς και Σανθ Χακόμπο.

Αρωγός στην προσπάθεια των παικτών του ΠΑΟΚ θα είναι σίγουρα ο κόσμος ο οποίος από την πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων δείχνει πως θέλει να σταθεί δίπλα στην ομάδα προκειμένου να δώσει και αυτός τη δική του ώθηση για να φθάσει η ομάδα στον στόχο της. Το ενδεχόμενο να είναι το γήπεδο της Τούμπας κατάμεστο είναι πλέον πολύ πιθανό. Αυτό άλλωστε δείχνουν να φοβούνται και οι Αυστριακοί οι οποίοι με δηλώσεις στον Τύπο της πατρίδας τους στάθηκαν αρκετά στην ατμόσφαιρα της Τούμπας.

Στην ίδια μοίρα βρίσκεται και ο Ατρόμητος ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Νιούκαστλ. Στο Περιστέρι έχει σημάνει γενικός ξεσηκωμός για το ευρωπαϊκό ραντεβού της ομάδας και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή