Αποθέωση νέου Ολυμπιακού στο γήπεδο Καραϊσκάκη

Αποθέωση νέου Ολυμπιακού στο γήπεδο Καραϊσκάκη

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περισσότερους από 5.000 θεατές προσέλκυσε η χθεσινή ανοικτή προπόνηση του Ολυμπιακού στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» δημιούργησαν ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα, αποθεώνοντας τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και τους ποδοσφαιριστές του κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο. Ιδιαίτερα ζεστό χειροκρότημα εισέπραξε και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος φορώντας την νέα ερυθρόλευκη φανέλα, παρακολούθησε την ανοικτή προπόνηση απ’ τον πάγκο του φαληρικού γηπέδου.

Οι πόρτες της έδρας των νταμπλούχων άνοιξαν χθες για να παρουσιάσουν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές τις νέες εμφανίσεις (ερυθρόλευκες, άσπρες και σκούρο μπλε) στον κόσμο της ομάδας. Μάλιστα, πριν απ’ την έναρξη της προπόνησης, απ’ τις γιγαντοοθόνες προβλήθηκε ένα εξαιρετικό βίντεο για τις νέες εμφανίσεις, στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ανδρέας Τάτος, λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα.

Σε ό,τι αφορά στο μεταγραφικό μέτωπο, οι «ερυθρόλευκοι» εξακολουθούν να βρίσκονται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Κέβιν Μιραλάς στην αγορά του εξωτερικού. Μέσα ενημέρωσης του Βελγίου ανέφεραν χθες πως οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν πρόταση στην Τέραν Γκρόζνι για την απόκτηση του Τζόναθαν Λεγεάρ, ο οποίος έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Μιραλάς. Η ρωσική ομάδα παραχωρεί τον Λεγεάρ με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Παράλληλα, δεν θα πρέπει ν’ αποκλειστεί το ενδεχόμενο στο διάστημα που απομένει οι νταμπλούχοι να κινηθούν και για την αγορά ενός αμυντικού μέσου. Στο προσκήνιο επανήλθε το όνομα του Κολομβιανού χαφ της Βαλενσιέν, Κάρλος Σάντσες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή