Διακανονισμό οφειλής προς το Δημόσιο από ΑΕΚ

Διακανονισμό οφειλής προς το Δημόσιο από ΑΕΚ

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σκιά των εξελίξεων με την ΕΕΑ, η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ προχώρησε στο παρά πέντε σε διακανονισμό των οφειλών της προς την εφορία, κάτι που πρακτικά σημαίνει πως έχει τη δυνατότητα να σφραγίσει εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα της πολύπαθης πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης. Το επόμενο βήμα θα είναι η έκδοση φορολογικής ενημερότητας, ώστε η ΑΕΚ να αποκτήσει τη δυνατότητα ολοκλήρωσης μεταγραφών.

Οπως γνωστοποιήθηκε, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημητρέλος και ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος, κατάφεραν να πετύχουν διακανονισμό της οφειλής της ΠΑΕ ΑΕΚ προς το Δημόσιο, ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, στη χθεσινή συνάντησή τους με τον διευθυντή της ΦΑΕ Αθηνών, Σταύρο Καββαδία. Σε πρώτο στάδιο, η ΑΕΚ θα καταβάλει 400.000 ευρώ. Παράλληλα, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενέκρινε τη μεταβίβαση μετοχών άνω του 33% της ΠΑΕ ΑΕΚ στην Supporters Club Α.Ε., του 13,87% της ΠΑΕ Κέρκυρα στον Θεόδωρο Κιούλο και του 13,88% στον Θωμά Λιμπαντζή.

Πρόταση αγοράς

Την ίδια ώρα, η επενδυτική τράπεζα Seymour Pierce με ιδιοκτήτη τον Κιθ Χάρις που δραστηριοποιείται έντονα στον χώρο του αγγλικού ποδοσφαίρου μαζί με τον εφοπλιστή Δημήτρη Βιντιάδη κατέθεσαν πρόταση για την αγορά της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως αποκάλυψε ο Ανδρέας Δημητρέλος στο χθεσινό έκτακτο διοικητικό συμβούλιο.

Το δέλεαρ της κατασκευής νέου γηπέδου οδηγεί την αγγλική επενδυτική τράπεζα να ασχοληθεί ενεργά με την ελληνική ομάδα. Βεβαίως, άπαντες και ιδιαίτερα οι φίλαθλοι της «Ενωσης» είναι (δικαιολογημένα) επιφυλακτικοί και θα περιμένουν να δουν πράξεις.

Ο Σιαλμάς

Κι ενώ οι εξελίξεις τρέχουν, ο Δημήτρης Σιαλμάς οδηγείται σε οριστική ρήξη με την ΑΕΚ, αφού ούτε χθες πήγε στα Σπάτα.

Ο 26χρονος επιθετικός φέρεται να έχει θέσει εαυτόν εκτός ομάδας μετά την άρνηση της διοίκησης να του επιτρέψει να ταξιδέψει στο Αζερμπαϊτζάν για να συζητήσει το ενδεχόμενο να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση σκοπεύει να προχωρήσει σε διακοπή του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή