Με Χριστοδουλόπουλο στη σέντρα ο ΠΑΟ

Με Χριστοδουλόπουλο στη σέντρα ο ΠΑΟ

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επίμονη προσπάθεια των Ισπανών δημοσιογράφων να δώσουν προσωπική διάσταση στο αποψινό (21:45, ΝΕΤ) παιχνίδι λόγω των κακών αναμνήσεων του Φερέιρα απ’ το σύντομο πέρασμά του από τη Μάλαγα λίγο πριν αναλάβει τον Παναθηναϊκό, έπεσε στο κενό.

«Δεν ήλθα εδώ για να εκδικηθώ, ήλθα για να νικήσω. Αν δεν ήταν αντίπαλος η Μάλαγα αλλά οποιαδήποτε άλλη ομάδα, τι περιμένατε να σας πω; Οτι ήλθα για να χάσω;» ήταν η σταθερή θέση του Πορτογάλου προπονητή στις απανωτές σχετικές ερωτήσεις, ξεκαθαρίζοντας ότι επέστρεψε με μεγάλη χαρά για να συναντήσει πρόσωπα οικεία. Το ματς, άλλωστε, είναι πάρα πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες για να σκιαστεί από ένα πρόσωπο. Η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ δεν προσφέρει μόνο αγωνιστικό αλλά και οικονομικό δέλεαρ, μιας και τα περίπου 20 εκατ. ευρώ που συνεπάγεται, τα έχουν απόλυτη ανάγκη και οι δύο ομάδες.

Φερέιρα και Πελεγκρίνι συμφώνησαν ότι ο Παναθηναϊκός είναι στην Ευρώπη πολύ μεγαλύτερο μέγεθος από την πρωτάρα στο Τσάμπιονς Λιγκ Μάλαγα, αλλά η ποιότητα μιας ομάδας που τερμάτισε πέρυσι 4η στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου δεν του επιτρέπει να αισθάνεται φαβορί. «Είμαστε σε μια κατάσταση ριζικής αλλαγής για το παρόν και το μέλλον. Η Μάλαγα έχει καλύτερη θέση αναφορικά με τα μελλοντικά αποτελέσματα. Και το λέω αυτό γιατί συχνά μεγάλες ομάδες δεν βρίσκονται σε σημείο εξαιρετικής δυναμικής. Οπως και μικρότεροι σύλλογοι, έχουν ομάδες ισχυρότερες» τόνισε ο Φερέιρα δείχνοντας ότι θεωρεί τη Μάλαγα φαβορί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η πίεση δεν αγγίζει και τη δική του ομάδα: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να έχει στόχο πάντα τη νίκη. Ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, πρέπει να παίρνουμε νίκες που χτίζουν τις ομάδες».

Οι «πράσινοι» δεν έχουν προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Ο Χριστοδουλόπουλος έβγαλε ξανά χωρίς ενοχλήσεις το πρόγραμμα και παρότι ο Φερέιρα είπε ότι θα περιμένει και τη σημερινή ημέρα, είναι φαβορί για έναν ελεύθερο ρόλο στην κορυφή της επίθεσης. Αν δεν ξεκινήσει, τη θέση του θα πάρει μάλλον ο Φορναρόλι. Η πιθανή ενδεκάδα: Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Βιτόλο, Μαυρίας, Κατσουράνης, Χριστοδουλόπουλος, Σισοκό και Ζέκα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή