Επι σκοπον

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ατρόμητος και ΠΑΟΚ παίρνουν απόψε τη σκυτάλη από τον Παναθηναϊκό στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Το πρώτο ζητούμενο και για τις δύο ομάδες είναι να μη δεχθούν γκολ, αφού τα παιχνίδια είναι στο Περιστέρι και στην Τούμπα αντίστοιχα. Το δεύτερο, όποια εξέλιξη κι αν έχουν τα παιχνίδια, είναι να μπορέσουν να διατηρήσουν τις ελπίδες πρόκρισης στις ρεβάνς.

Αυτός ο στόχος δεν είναι ανέφικτος ειδικά για την ομάδα της Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τη Ραπίντ Βιέννης. Η αποστολή του Ατρόμητου είναι πιο δύσκολη κόντρα στη Νιούκαστλ.

Ομως, πέρα από κάθε ποδοσφαιρική λογική, εκείνο που απαιτείται και από τις δύο ομάδες μας είναι η αυτοσυγκέντρωση. Να κοιτάξουν, ειδικά αυτή του Ντούσαν Μπάγεβιτς, που δεν έχει εμπειρίες από τέτοια παιχνίδια, στα μάτια τους αντιπάλους.

Με νίκες, εκτός που προσφέρουν βαθμούς στο γενικό σύνολο, αποτελούν ένα μεγάλο βήμα για πρόκριση στους ομίλους του Europa League, που σε καιρούς χαλεπούς σημαίνει χρήμα. Το οποίο είναι απαραίτητο για να μπορέσουν να ανασάνουν οικονομικά.

Διότι ας μη γελιόμαστε, μπορεί ο Ατρόμητος να έχει τον Σπανό, που καλύπτει τις «τρύπες» του ισολογισμού και ο ΠΑΟΚ να ελπίζει στον Σαββίδη, σαν «σωτήρα», όμως, είναι αδύνατο και οι δύο ΠΑΕ να επιβιώνουν μόνο από τα χρήματα των προέδρων ή τις συνδρομές των οπαδών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή