Με «θράσος» στη σέντρα ο ΠΑΟΚ

Με «θράσος» στη σέντρα ο ΠΑΟΚ

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με χαμόγελο σιγουριάς εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ενόψει του αποψινού αγώνα με τη Ραπίντ Βιέννης για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν είχε την πρόθεση να ακολουθήσει τη διπλωματική οδό και απλώς να κάνει λόγο για μια δύσκολη αναμέτρηση.

Τόνισε πως οι παίκτες του είναι απόλυτα έτοιμοι και έδειξε σίγουρος ότι η ομάδα του θα πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης: «Η ομάδα μας βελτιώνεται από μέρα σε μέρα. Αφομοιώνουμε σημαντικά πράγματα στα παιχνίδια, η διάρκεια μας κάνει καλύτερους. Περιμένω να δω την ομάδα δυνατή και αποφασιστική. Θεωρώ πως είμαστε σε καλό επίπεδο βάσει των όσων βλέπω στην προπόνηση».

Ο Γιώργος Δώνης ασφαλώς και θεωρεί σημαντική την απουσία του ανέτοιμου Πάμπλο Γκαρσία και τόνισε πως το «μηδέν» στην άμυνα μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο: «Δεν μπορούμε να σταθούμε στον επαναληπτικό, θέλουμε να κερδίζουμε και κυρίαρχο ρόλο παίζει η άμυνα. Να μην δεχτούμε γκολ είναι το πιο βασικό. Ακόμη και το 0-0 πάντα δίνει περισσότερες πιθανότητες σε εμάς. Εχω δει όλα τα επίσημα παιχνίδια και εγώ και οι συνεργάτες μου. Είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα, στέκομαι στο τρόπο παιχνιδιού της. Μοιάζει με εμάς, δεν θέλει να καταστρέψει αλλά να δημιουργήσει. Δεν ξέρω αν σε μια έδρα δυνατή μπορεί να έχει το ίδιο ρίσκο. Οι παίκτες μας έχουν κάνει καλό σκάουτινγκ. Μπορεί να θεωρούμαστε φαβορί, αλλά από την άλλη μιλάμε για μια ομάδα με πολλά επίσημα παιχνίδια. Θα κριθεί η πρόκριση στις λεπτομέρειες…».

Αισιόδοξος όμως από την πλευρά του εμφανίστηκε και ο Πέτερ Σέτελ. Ο προπονητής της Ραπίντ τόνισε μεταξύ άλλων πως ο ενθουσιασμός των παικτών του μπορεί να φέρει την πρόκριση: «Οταν κληρωθήκαμε με τον ΠΑΟΚ γνωρίζαμε το όνομα του αντιπάλου που έχει ένα σοβαρό παρελθόν, ότι αυτή η ομάδα έχει περάσει στους ομίλους άλλες δύο φορές. Και στους αγώνες με τους Ισραηλινούς διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για ένα δυνατό σύνολο, με νέους και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, αλλά και εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο. Εχουμε αυτοπεποίθηση και δυναμισμό και θεωρώ ότι ο δικός μας ενθουσιασμός πλεονεκτεί απέναντι στον ΠΑΟΚ…».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή