ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΤΙΒΟΣ: Πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ σημείωσε ο Κώστας Φιλιππίδης στο Ντάιαμοντ Λιγκ της Λωζάννης. Ο Ελληνας πρωταθλητής πέρασε με την τρίτη προσπάθεια τα 5.80 μ. καταρρίπτοντας το δικό του ρεκόρ με 5.76 μ. πριν από μία εβδομάδα στο μίτινγκ του Λαντάου στη Γερμανία. Με αυτή την επίδοση, ο Φιλιππίδης πήρε την τέταρτη θέση, αφού απέτυχε τρεις φορές, στη συνέχεια, στα 5.92. Κάτι που πέτυχε ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Λονδίνου, ο Γάλλος Ρενό Λαβιλενί, με την πρώτη προσπάθεια και κατετάγη πρώτος. Ο Γιουσέιν Μπολτ με χρόνο 19.58 πήρε τη νίκη στα 200 μ., ενώ στα 100 μ. ο Μπλέικ τερμάτισε πρώτος με 9.69.

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ: Τα σημαντικότερα χθεσινά αποτελέσματα: Νέφτσκι Μπακού-ΑΠΟΕΛ 1-1, Ανζί-Αλκμααρ 1-0, ΑΙΚ Στοκχ.-ΤΣΣΚΑ Μοσχ. 0-1, Λέγκια-Ρόζεμποργκ 1-1, Μόλντε-Χέρενφεν 2-0, Μπούρσασπορ-Τβέντε 3-1, Ντιναμό Βουκ.-Μέταλιστ 0-2, Λουκέρνη-Γκενκ 2-1, Φέγενορτ-Σπάρτα Πρ. 2-2, Τρόμσο-Παρτιζάν Βελ. 3-2, Βασλούι-Ιντερ 0-2, Χαρτς-Λίβερπουλ 0-1, Μάδεργουελ-Λεβάντε 0-2, Σλασκ-Αννόβερο 3-5, Σέριφ-Μαρσέιγ 1-2, Τραμπζοσπορ-Βιντεότον 0-0.

ΑΕΚ: Βαθιά ανάσα πήρε η ΠΑΕ μετά τη συμφωνία της με τη ΦΑΕ Αθηνών για τον τρόπο καταβολής των δόσεων για το άρθρο 44 και τις παλαιές οφειλές προς το Δημόσιο. Θα καταβληθεί άμεσα ένα σημαντικό ποσό από τα χρήματα που έχει λαμβάνειν (ΟΠΑΠ, ΝΟVΑ) και θα πάρει την απαιτούμενη φορολογική ενημερότητα. Η ΑΕΚ είναι στο τελικό στάδιο των επαφών με τον Κατίδη, ο οποίος θα λύσει το συμβόλαιό του με τον Αρη.

ΟΦΗ: Γέφυρες για την απόκτηση του Γιώργου Καραγκούνη ρίχνει η ομάδα της Κρήτης, αν ο αρχηγός της Εθνικής δεν βρει ομάδα στο εξωτερικό. Ο 20χρονος δεξιός μπακ Γιώργος Βαλεριάνος (ελεύθερος από τον Ολυμπιακό) είναι στο Ηράκλειο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

ΑΡΗΣ: Σε επιτυχημένη εγχείρηση χιαστών υποβλήθηκε ο Αντρέας Ηρακλής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή