ΑΠΟΨΗ: Μία μπίζνα δίχως τέλος

ΑΠΟΨΗ: Μία μπίζνα δίχως τέλος

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η μεγάλη μέρα έφτασε για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα. Η ΕΕΑ θα πάρει τις αποφάσεις της, ενώ η Πολιτεία, η ΕΠΟ και η Σούπερ Λίγκα έχουν ήδη ικανοποιήσει τον πελάτη τους, λίγες ώρες πριν από τη σέντρα της νέας περιόδου. Περιμένατε κάτι διαφορετικό;

Το ελληνικό ποδόσφαιρο απέτυχε και το μοντέλο του κατέρρευσε. Στημένα ματς, μηδέν υποδομή, ΠΑΕ που χρωστούν δεκάδες εκατομμυρίων ευρώ στο κράτος, σε παίκτες, προπονητές, παντού. Συνεχίζουν να ρουφούν σαν μαύρη τρύπα ακόμη περισσότερα και ορισμένοι προσπαθούν προκλητικά να τις κρατήσουν στα… τέσσερα, γιατί όρθιες έχουν πάψει προ πολλού να στέκονται.

Την ώρα που ο Ελληνας πολίτης στενάζει και η χώρα δίνει μάχη για να ορθοποδήσει, ομάδες επικαλούνται την ιστορία και τον κόσμο τους, προκειμένου να παίξουν μπάλα στην πλάτη μας, με κρατική επιχορήγηση και τροπολογίες. Ετσι έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια, όμως κάποτε πρέπει να μπει ένα τέλος σ’ αυτή την ασύδοτη μπίζνα. Ποιος θα το βάλει; Κανείς.

Ουδείς τολμά να εφαρμόσει τον νόμο και να πάρει ένα τόσο μεγάλο κόστος. Ουδείς κάθισε τόσα χρόνια στο εδώλιο. Ουδείς τολμά να τα βάλει με τη Λερναία Υδρα του ποδοσφαίρου. Βλέπετε οι ήρωες μάς τέλειωσαν…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή