«Δώστε τα όλα για το 40ό και γράψτε Ιστορία»

«Δώστε τα όλα για το 40ό και γράψτε Ιστορία»

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Θα γράψετε όλοι ιστορία, αφού μιλάμε για απίστευτο επίτευγμα για μια ευρωπαϊκή χώρα», τόνισε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, στη χθεσινή ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές, όταν τους κάλεσε να τα δώσουν όλα για την κατάκτηση του 40ού πρωταθλήματος. Ο κ. Μαρινάκης μίλησε στους παίκτες πριν από την έναρξη της προπόνησης στου Ρέντη, όπου έγινε ο ετήσιος αγιασμός για τη νέα περίοδο, και τους ζήτησε να είναι ενωμένοι σαν οικογένεια. Επιπλέον, στήριξε απόλυτα τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Οι Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανιάτης, Ιμπαγάσα και Μοδέστο συγκροτούν την πεντάδα των αρχηγών των νταμπλούχων.

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός εξετάζει αρκετές περιπτώσεις για να καλύψει το κενό του Μιραλάς, με τον Γκαέλ Κακουτά της Τσέλσι να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας, ενώ θα κινηθεί και για αμυντικό χαφ, όπως αποκάλυψε ο κ. Μαρινάκης στους οργανωμένους οπαδούς. Οι Μασάδο και Κοντρέρας, τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα των «ερυθρολεύκων», εμφανίστηκαν απόλυτα ικανοποιημένοι για τη νέα σελίδα στην καριέρα τους, όπως τόνισαν στη χθεσινή παρουσίασή τους. Ο Ολυμπιακός θα έχει τη συμπαράσταση 3.000 φιλάθλων του στον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα στη Βέροια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή