ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τα εκατομμύρια στις χιλιάδες ευρώ

Πώς θα μεταφραστεί σε… ευρώ μια πιθανή μετακόμιση του Παναθηναϊκού στο Γιουρόπα Λιγκ; Κρατάμε ήδη 2,1 εκατ. ευρώ από τη συμμετοχή της ομάδας στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, συν το 1,3 εκατ. ευρώ που θα λάβει για την παρουσία του στους ομίλους του Γιουρόπα. Από εκεί και πέρα, κάθε νίκη στον όμιλο θα του αποφέρει 200.000 ευρώ και κάθε ισοπαλία 100.000. Αν προκριθεί στους «32» θα λάβει ακόμη 200.000 αν προκριθεί ως δεύτερος ή 400.000 ευρώ αν πάρει την πρώτη θέση του ομίλου. Εδώ προσθέστε και το μπόνους πρόκρισης, ύψους 200.000 ευρώ. Σχετικά με το μάρκετ πουλ της διοργάνωσης, θα εξαρτηθεί από το τι θα κάνουν ΠΑΟΚ και Ατρόμητος. ΠΑΠ.

Πολιτικό θέμα…

Πολιτική διάσταση έχει πάρει η «επιχείρηση αποκατάστασης» των Ηρακλή, Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας μέσω της τοποθέτησής τους στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Ο υφ. Αθλητισμού, Γ. Ιωαννίδης, επιθυμεί να λυθεί το θέμα – κυρίως λόγω Ηρακλή. Το ίδιο συμβαίνει και με βουλευτές του νομού Μαγνησίας και της Καβάλας. Μάλιστα, ένας από αυτούς φέρεται να είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας, Γιάννη Μώραλη, ενώ ένας πρώην βουλευτής και πολιτευτής στις τελευταίες εκλογές στον ίδιο νομό είχε επικοινωνία και με τη Σούπερ Λίγκα και με το υφυπουργείο Αθλητισμού. ΜΠΛΟΥ.

Η προεκλογική μάχη στην ΕΠΟ

Η καταμέτρηση δυνάμεων ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ εντείνεται όλο και περισσότερο. Ο Γιώργος Σαρρής περιμένει από τον Σοφοκλή Πιλάβιο να δημοσιοποιήσει ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος, ώστε να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, και μαζί με αυτήν τα πάνω από 30 χαρτιά ενώσεων, που λένε ότι θέλουν ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ να είναι και πρόεδρος ένωσης (ο κ. Σαρρής είναι πρόεδρος στην ΕΠΣ Χίου).

Ο αντίπαλός του, Βασίλης Γκαγκάτσης, έκανε περιοδεία στις ενώσεις της Μακεδονίας και της Θράκης, επιχειρώντας να αποσπάσει τη στήριξή τους στις εκλογές. Πάντως, αρκετές από τις ενώσεις που χαρακτηρίζονται «προεδρικές», δεν έχουν επιλέξει «στρατόπεδο»… ΜΠΛΟΥ.

Α λα… ελληνικά

Τρεις αγώνες μέσα σε έξι μέρες είναι πολλοί για κάθε ομάδα, ειδικά Αύγουστο μήνα, στο ξεκίνημα μιας σεζόν. Μπορεί η Μάλαγα να μη ζήτησε αναβολή του αγώνα της στο πρωτάθλημα όπως ο Παναθηναϊκός, αλλά περίμενε κάποια διευκόλυνση από την ισπανική λίγκα και αντέδρασε όταν είδε πως δεν την είχε. Ο Πελεγκρίνι, μάλιστα, αναρωτήθηκε φωναχτά εάν θα είχαν την ίδια αντιμετώπιση από την ισπανική λίγκα η Μπάρτσα, η Ρεάλ και η Βαλένθια έτσι και είχαν το ίδιο βαρύ πρόγραμμα. ΧΡ. Κ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή