ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ 3χ3

Η μαγεία συνεχίζεται

Συνεχίζεται στο Ζάππειο το 1ο Παγκόσμιο Τουρνουά μπάσκετ 3×3 με τη συμμετοχή 48 εθνικών ομάδων. Η εθνική μας ομάδα των ανδρών θα παίξει σήμερα με τη Βραζιλία στις 18.20, ενώ μία ώρα αργότερα η εθνική γυναικών θ’ αντιμετωπίσει τη Σλοβακία. Να σημειωθεί πως κάθε ομάδα αποτελείται από τέσσερις παίκτες, τρεις βασικούς κι έναν αναπληρωματικό. Κάθε αναμέτρηση έχει διάρκεια δέκα λεπτά, με το χρονόμετρο να σταματά όταν το παιχνίδι δεν είναι σε εξέλιξη. Σε περίπτωση ισοπαλίας, το ματς κρίνεται στο χρυσό καλάθι. Τα καλάθια μετριούνται για έναν (μέσα από τη γραμμή των 6,75 μ.) ή δύο πόντους (έξω από τη γραμμή των 6,75 μ.), ενώ κάθε ομάδα εκδηλώνει επίθεση εντός 12 δευτερολέπτων. Αν μία ομάδα φτάσει τους 21 ή περισσότερους πόντους στην κανονική διάρκεια κερδίζει τον αγώνα, έστω και αν δεν έχει εκπνεύσει το δεκάλεπτο.

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Οι διαιτητές της πρεμιέρας

Ο Γ. Κομίνης ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα Λεβαδειακού – Παναθηναϊκού. Στους υπόλοιπους αγώνες της πρεμιέρας ορίστηκαν οι εξής διαιτητές: ΑΕΚ – Αστέρας Τρ.: Παππάς, ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς: Μάνταλος, Κέρκυρα – Ατρόμητος: Δελφάκης, ΟΦΗ – Skoda Ξάνθη: Κάκος, ΠΑΟΚ – Πανθρακικός: Θάνος, Βέροια – Ολυμπιακός: Βοσκάκης, Πανιώνιος – Αρης: Σπάθας

ΒΟΛΕΪ

Τεστ για τις Εθνικές

Οι εθνικές ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών συνεχίζουν στη Θεσσαλία την προετοιμασία τους για τους αγώνες της προκριματικής φάσης των αντίστοιχων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, που θα διεξαχθούν τον Σεπτέμβριο. Η εθνική ανδρών θα αντιμετωπίσει σήμερα και αύριο την Τσεχία σε φιλικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στα Τρίκαλα. Στην αποστολή δεν βρίσκεται ο Ανδρέας Φράγκος, ο οποίος εξετάστηκε από τον γιατρό Δημήτρη Τσούκα και αποφασίστηκε να συνεχίσει την αποθεραπεία του. Η εθνική γυναικών θα παίξει το Σαββατοκύριακο με το Βέλγιο στην Πορταριά. Εκτός αποστολής είναι οι Μαρία Χατζηνικολάου και Γεωργία Τζανακάκη.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ

Στη Βουλγαρία οι άνδρες

Στη Βάρνα της Βουλγαρίας βρίσκεται η Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ των ανδρών όπου συμμετέχει σε ένα ακόμη υψηλού επιπέδου τουρνουά, «CEV Masters». Βάσει βαθμολογίας οι Γιώργος Κοτσιλιάνος και Νίκος Ζουπάνης πέρασαν απευθείας στο κυρίως ταμπλό, μαζί με μερικές από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Αυτό θα είναι κατά πάσα πιθανότητα το τελευταίο τουρνουά της περιόδου για τους Κοτσιλιάνο και Ζουπάνη, οι οποίοι δοκιμάζουν μερικά νέα στοιχεία στο παιχνίδι τους, τα οποία δούλεψαν στις προπονήσεις τον τελευταίο καιρό.

ΤΕΝΙΣ

Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών γυναικών που διεξάγεται στα χωμάτινα κορτ του Αττική Ομίλου Αντισφαίρισης Φιλοθέης. Σήμερα θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί στο ταμπλό των ανδρών και των γυναικών, ενώ την Κυριακή είναι προγραμματισμένοι να γίνουν οι τελικοί, οπότε και θα πέσει η αυλαία της διοργάνωσης. Το πρόγραμμα των αγώνων αρχίζει το μεσημέρι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή