ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: Η πρόταση της Φούτμπολ Λιγκ ν’ ανέβουν του χρόνου πέντε ομάδες στη Σούπερ Λίγκα και να υποβιβαστούν τρεις θα συζητηθεί στο σημερινό Δ.Σ. του συνεταιρισμού. Η πρόταση θ’ απορριφθεί, ωστόσο στο τραπέζι θα πέσει άλλη πρόταση για υποβιβασμό δύο ομάδων και άνοδο τεσσάρων. Η πρόταση αυτή είναι πιο ελκυστική όμως για να υλοποιηθεί η Σούπερ Λίγκα θα ζητήσει έγγραφες δεσμεύσεις για οικονομική ενίσχυση από την πολιτεία. Η συζήτηση γίνεται προκειμένου να τοποθετηθούν στη Φούτμπολ Λιγκ οι ΠΑΕ Ηρακλής, Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ο Παναθηναϊκός στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο, ενώ ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Αρη στο «Αλεξάνδρειο». Για την πρώτη φάση θα παίξουν Νίκη Βόλου – Ικαροι Σερρών, Δόξα Λευκάδος – Λαύριο, Αίολος Τρικάλων – Ερμής Λαγκαδά, Αρκαδικός – Πανελλήνιος, Νέα Κηφισιά – ΚΑΠ, Φιλαθλητικός – Κόροιβος Αμαλιάδας και ΟΦΗ – Παγκράτι.

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: Αποψινές ρεβάνς των πλέι-οφ: Ουντινέζε – Μπράγκα (πρώτο ματς 1-1), Αντερλεχτ – Λεμεσός (1-2), Χάποελ – ΜΠΑΤΕ (0-2), Μάριμπορ – Ντιναμό Ζ. (1-2).

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης προσφέρει 15 εκατ. ευρώ στη Σάλκε για την απόκτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

ΕΥΡΩΠΗ: Ισόπαλο 2-2 έληξε το ματς της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Ανφιλντ προχθές στην κορυφαία αναμέτρηση του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά γήπεδα, ενώ Τσέλσι (2-0 τη Νιουκάστλ) και Μάντσεστερ Γ. (3-2 τη Φούλαμ) προχώρησαν με νίκες. Ωστόσο, η Γιουνάιτεντ χάνει τον Γουέιν Ρούνι για έξι με οκτώ εβδομάδες. Στην Ιταλία η Μίλαν δικαίωσε όσους φοβούνται κατάρρευσή της, χάνοντας 1-0 εντός από τη Σαμπντόρια, βλέποντας τη Γιουβέντους να νικά άνετα την Πάρμα με 2-0. Νίκες στην Ισπανία για Μπαρτσελόνα (2-1 στην Οσασούνα) και στη Γερμανία για Μπάγερν (3-0 εκτός τη Γκρόιτερ Φιρτ) και Ντόρτμουντ (2-1 τη Βέρντερ).

ΡΕΑΛ: Τη μεταγραφή του Λούκα Μόντριτς ανακοίνωσε χτες η Ρεάλ Μαδρίτης.

ΘΑΝΑΤΟΣ: Εξέπνευσε χθες ο 75χρονος Γερμανός κριτής στίβου που χτυπήθηκε στον λαιμό από ακόντιο αθλητή, σε τοπικό μίτινγκ του Ντίσελντορφ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή