Επι σκοπον

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εγραφα το Σάββατο τι θα άλλαζε αν δεν άρχιζε το πρωτάθλημα, λόγω των εκκρεμοτήτων που έχουν κάποιες ομάδες. Μήπως είδατε κάποια αλλαγή από πέρυσι στην πρεμιέρα; Κάπως καλύτερο θέαμα; Υπήρξε ένα δείγμα αλληλοσεβασμού των αντιπάλων και δεν το πρόσεξα;

Δυστυχώς, ο νέος μαραθώνιος ξεκίνησε ακριβώς όπως τελείωσε ο περυσινός. Και μην περιμένετε να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. Γι’ αυτό καλύτερα να ασχολούμαστε όλοι με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ομάδων μας.

Ο Παναθηναϊκός πάει απόψε για τη μεγάλη ανατροπή. Ο στόχος, δύσκολος, αλλά η επίτευξή του όχι ακατόρθωτη. Η Μάλαγα έδειξε πως έχει κενά στην άμυνα. Αν οι παίκτες του Φερέιρα εκμεταλλευθούν τις ευκαιρίες, μπορούν να φέρουν με την πλάτη στον τοίχο τους συναδέλφους τους του Πελεγκρίνι.

Πιστεύω πως για τον Παναθηναϊκό το γκολ θα έρθει. Κι αν αυτό γίνει στις αρχές του αγώνα, τότε οι πιθανότητες να καλύψει το 0-2 θα αυξηθούν. Το ζητούμενο γι’ αυτόν είναι να κρατήσει το «μηδέν» στην άμυνα. Αυτό το «στοίχημα» πρέπει να το κερδίσει. Ειδικά απόψε που υπάρχει και η απουσία του Μπουμσόγκ, όσοι θα παίξουν πρέπει να υπερβάλουν τους εαυτούς τους.

Το ίδιο πρέπει να πράξουν και οι φίλοι του Παναθηναϊκού. Και θα πρέπει να είναι πολλοί. Το θέαμα των άδειων εξεδρών «παγώνει» τους παίκτες, ακόμα και σε μια τόσο ζεστή αυγουστιάτικη νύχτα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή