«Αγόρασε» πολύτιμο χρόνο από τη Βέροια ο Ολυμπιακός

«Αγόρασε» πολύτιμο χρόνο από τη Βέροια ο Ολυμπιακός

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βάζοντας στην άκρη τη διοικητική αντιπαράθεση με τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός επικράτησε της Βέροιας στην Ημαθία με 2-1 στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας, με κορυφαίο τον 35χρονο Αριέλ Ιμπαγάσα. «Εκανα καλή προετοιμασία. Μπορεί αυτή να είναι η τελευταία μου χρονιά και προσπαθώ να την απολαύσω. Από ‘κει και πέρα, προσπαθώ να δουλεύω και να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι πάντα στη διάθεση του προπονητή μου», υποστηρίζει ο Αργεντινός μέσος κάνοντας αναφορά στην εξαιρετική αγωνιστική κατάστασή του.

Αναμφίβολα το τρίποντο στη Βέροια βοηθάει την αυτοπεποίθηση των παικτών του Ολυμπιακού στο νέο τους ξεκίνημα, αλλά και τον προπονητή του, Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο Πορτογάλος θεωρεί πως ο χρόνος θα βοηθήσει τους νταμπλούχους να αποκτήσουν μεγαλύτερη συνοχή, καθώς στην παρούσα φάση δεν είναι ακόμη έτοιμοι: «Σίγουρα είναι πάρα πολύ σημαντικό να ξεκινάς με νίκη τις επίσημες υποχρεώσεις σου. Ομως, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν είμαστε στο 100% των δυνατοτήτων μας. Με τη βοήθεια των φιλάθλων μας και με πολλή δουλειά, παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια».

Την ίδια ώρα, η διοίκηση των Πειραιωτών εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Κέβιν Μιραλάς, με τον Γκαέλ Κακουτά της Τσέλσι, που ήταν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα, να ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μαρσέιγ. Γαλλικές ιστοσελίδες ανέφεραν χθες πως η Μαρσέιγ συμφώνησε με τους «Λονδρέζους» να αποκτήσει τον Γάλλο μεσοεπιθετικό με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο και εν συνεχεία να έχει το δικαίωμα να αγοράσει τα δικαιώματά του, εφ’ όσον καταβάλει το ποσό των 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Στη Σεντάν παραχωρήθηκε δανεικός για ένα χρόνο από τον Ολυμπιακό ο Κλοντ Ντιελνά. Η γαλλική ομάδα, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία, ανακοίνωσε χθες τον δανεισμό του κεντρικού αμυντικού των Πειραιωτών που αποκτήθηκε το καλοκαίρι, αλλά δεν έπεισε τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν τη ρεβάνς της Ουντινέζε με την Μπράγκα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν οι Πορτογάλοι αποκλειστούν απόψε, τότε ο Ολυμπιακός θα ανέβει στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση της Πέμπτης για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή