ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΑΝΑΤΟΣ: Κρεμασμένος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του βρέθηκε, σύμφωνα με συνάδελφό του, ο τεχνικός της εθνικής γυναικών της Ρωσίας στο βόλεϊ, Σεργκέι Οβτσίνικοφ. Αν και δεν έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια ακόμη, ο Οβτσίνικοφ φέρεται να είχε πάρει βαρέως τον αποκλεισμό της ομάδας του στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων από τη Βραζιλία, αν και είχε έξι ματς-μπολ. Ηταν τεχνικός και της Ντιναμό Μόσχας στους άνδρες.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.: Τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης θα φοράει για τα επόμενα τρία χρόνια ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Ντο Κάρμο Γκάμπριελ.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Στην Κέρκυρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Νίκος Παπαδήμας.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΠΕΝ: Σε ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη αγώνα που κράτησε τέσσερις ώρες, ο Μάρκος Παγδατής νίκησε τον Ματίας Μπάχινγκερ στον 5ο σετ (6-2, 4-6, 6-4, 6-7, 7-6) και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Αμερικάνικου Οπεν που διεξάγεται στη Νέα Υόρκη. Εκεί, ο Κύπριος πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει το νούμερο 14 του ταμπλό, τον Αλεξάντερ Ντολγκοπόλοφ.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Κοντά στην απόκτηση του Αμερικανού Χίλτον Αρμστρονγκ βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Ο 28χρονος σέντερ, ύψους 2.11, έχει παίξει σχεδόν 300 αγώνες στο ΝΒΑ, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στη γαλλική Βιλερμπάν.

ΒΟΛΕΪ: Ο Ηρακλής γνωστοποίησε ότι θα αγωνίζεται και του χρόνου στην Α1, μετά την ψήφιση της τροπολογίας στη Βουλή, ενώ προπονητής της ομάδας θα είναι ο Αντρέι Κράβαρικ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή