ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κίνδυνος προσφυγών

Μια ημέρα διήρκησε η αποχή των παικτών, λόγω της μεγάλης καθυστέρησης πληρωμών τους, από την προετοιμασία για τον προσεχή αγώνα με τον Λεβαδειακό. Στη χθεσινή συνάντηση με μέλος της διοίκησης, όμως, δεν έλαβαν τις απαραίτητες εγγυήσεις και ετοιμάζονται να καταθέσουν, κατά βούληση, προσφυγές για την κατοχύρωση των δεδουλευμένων.

ΝΤΟΠΙΝΓΚ

Εναρμονίζεται το Σότσι

Ο Ρώσος υπουργός Αθλητισμού Βιτάλι Μούτκο δήλωσε ότι το εργαστήριο ελέγχου απαγορευμένων ουσιών της Μόσχας θα συμμορφωθεί πλήρως στις απαιτήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού κατά του Ντόπινγκ (WADA) ώστε να μην εφαρμοστεί η ανάκληση της αδείας του και να διεξαγάγει κανονικά ελέγχους στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του Σότσι τον Φεβρουάριο. Παράλληλα, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή εξέφρασε τη βεβαιότητά της ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

ΑΕΚ

Ετοιμη η προμελέτη

Συνάντηση προκειμένου να εγκριθεί η προμελέτη του γηπέδου, θα έχει το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Φιλαδέλφειας και Χαλκηδόνας σήμερα στις 19.30. Ο Χουάν Κάλα, πρώην ποδοσφαιριστής της Ενωσης και νυν της ισπανικής Σεβίλλης, δήλωσε πρόθυμος να επιστρέψει στην ομάδα, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Επιστρέφω, αν με θέλουν πραγματικά ανεξαρτήτως κατηγορίας που θα αγωνίζεται».

ΑΣΤΕΡΑΣ

Φιλική νίκη

Με 3-0 νίκησε η ομάδα της Τρίπολης την Σπάρτη, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην πρωτεύουσα της Λακωνίας. Τα γκολ σημείωσαν οι Καράσκο (12’, 50’) και Χουάνμα (40’). Ο τεχνικός των Αρκάδων, Στάικος Βεργέτης, χρησιμοποίησε πολλούς ποδοσφαιριστές από την ομάδα των νέων.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πρόβλημα με Ναπολεόνι

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η χθεσινή προπόνηση της ομάδα του Περιστερίου, αφού ο Στέφανο Ναπολεόνι αποχώρησε λόγω σύσπασης στη γάμπα. Η κατάσταση του Ιταλού επιθετικού θα επανεκτιμηθεί σήμερα. Επίσης, ο Φάμπιο δεν προπονήθηκε, λόγω ίωσης.

ΒΟΛΕΪ

Ιστορικός αγώνας

Τον πρώτο της ευρωπαϊκό αγώνα δίνει σήμερα η ομάδα του Ρεθύμνου. Αντιμετωπίζει στο «Μελίνα Μερκούρη» (19.00) τη νορβηγική Στοντ Βόλεϊ για το Τσάλεντζ Καπ. Μία θέση στο φάιναλ φορ του κυπέλλου της Λίγκας διεκδικούν στη Γλυφάδα (21.00) οι ομάδες της ΑΕΚ και της Κηφισιάς. Η νικήτρια θα προκριθεί στους «4» όπου, ήδη, βρίσκονται ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο Φοίνικας Σύρου και η Λαμία.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ανοίγει η αυλαία

Πρόωρα ανοίγει σήμερα η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Α1 χάντμπολ ανδρών εξαιτίας ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των ομάδων. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στη Βέροια τον Φίλιππο (18.00), ενώ την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αρχέλαο Κατερίνης. Στις 21.00, για την 5η αγωνιστική της Α1 γυναικών, ο Μακεδονικός θα παίξει με τον Μ. Αλέξανδρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή