Ολα τα βλέμματα στον Μήτρογλου

Ολα τα βλέμματα στον Μήτρογλου

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με γεωμετρική πρόοδο αυξάνονται οι «μνηστήρες» για τον Κώστα Μήτρογλου, καθώς η «μετοχή» του έχει εκτοξευθεί στα ύψη στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο της Ευρώπης. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Μίτσελ σε ισπανικό ραδιόφωνο αποκάλυψε πως μία αγγλική ομάδα έχει εκδηλώσει επίσημα ενδιαφέρον για την απόκτηση του διεθνούς φορ, δίχως ωστόσο να αναφέρει το όνομά της. Την ίδια ώρα, η έγκυρη γαλλική εφημερίδα, «L’ Equipe» υποστηρίζει πως ο επιθετικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Ντόρτμουντ, της Ιντερ, της Αρσεναλ και της Λίβερπουλ

Από την πλευρά της, η ιταλική ιστοσελίδα, «Sports Connection» υποστηρίζει πως η Ιντερ σκοπεύει να κινηθεί επίσημα τον Ιανουάριο για να αγοράσει τα δικαιώματα του Μήτρογλου. Πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκαθαρίσει πως στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο δεν πρόκειται να πωλήσουν κάποιον ποδοσφαιριστή τους.

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη συνεχίστηκε χθες χωρίς προβλήματα η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Για δεύτερη ημέρα, οι Εντινγκά, Ολαϊτάν και Βάις γυμνάστηκαν κανονικά καθώς έχουν ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό τους. Οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Χαβιέρ Σαβιόλα έδωσαν χθες το «παρών» σε εκδήλωση της UNICEF που έγινε στην Αθήνα με αφορμή τη σημερινή «Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή