ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ

2' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΟΥΣΕΜΠΙΟ

Βαθιά συγκίνηση

Με ένα συγκινητικό χειροκρότημα, 10.000 φίλοι της Μπενφίκα αποχαιρέτισαν όρθιοι προχθές στο Στάδιο ντα Λουζ της Λισσαβώνας τη σορό του κορυφαίου Πορτογάλου ποδοσφαιριστή, Εουσέμπιο, που έσβησε την Κυριακή στα 71 του χρόνια από ανακοπή καρδιάς. Προηγήθηκε περιφορά στους δρόμους της πορτογαλικής πρωτεύουσας.

ΣΟΥΜΑΧΕΡ

Μικρή βελτίωση

Νέα μικρή βελτίωση σημειώνει η υγεία του Μίχαελ Σουμάχερ, 10 μέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στις Γαλλικές Αλπεις, σύμφωνα με την εκπρόσωπό του, Ζαμπίνε Κεμ. Η σύζυγός του πάντως ξεσπάθωσε κατά των μέσων ενημέρωσης ζητώντας να αφήσουν ήσυχη την οικογένεια του 45χρονου θρύλου της Φόρμουλα 1.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Σύσκεψη για τη βία

Ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού με αφορμή τα επεισόδια στον αγώνα Αιγάλεω – ΑΕΚ πραγματοποιήθηκε χθες με την παρουσία του αρμόδιου υφυπουργού, Γ. Ανδριανού, του αθλητικού εισαγγελέα, Χ. Λακαφώση, της αστυνομίας και εκπροσώπων του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ και του βόλεϊ. Από την πλευρά του υφυπουργού προτάθηκε, μεταξύ άλλων, η απομάκρυνση των ταραξιών πριν πάρουν έκταση τα επεισόδια, η απρόσκοπτη άσκηση των καθηκόντων των εκπροσώπων της ΔΕΑΒ την οποία εμποδίζει η ΕΠΟ, η εναρμόνιση του ποινολογίου κάθε αθλήματος με τις προβλεπόμενες ποινές στον αθλητικό νόμο και η διακοπή αγώνα ή η εκκένωση των εξεδρών χωρίς ευθύνη του διαιτητή όταν υπάρχει ρίψη αντικειμένων.

ΠΟΛΟ

Μονόδρομος η νίκη

Κρίσιμο αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ του πόλο ανδρών δίνει σήμερα (20.00, novasports 1, HD1) ο Ολυμπιακός. Αντιμετωπίζει στην Ουγγαρία την Εγγερ, στο ντέρμπι των ουραγών του Α΄ ομίλου. Με το… δεξί ξεκίνησε το 2014 για τη Γλυφάδα καθώς πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών. Για την 9η αγωνιστική επικράτησε της Χίου με 10-9. Τα άλλα αποτελέσματα: Βουλιαγμένη – ΠΑΟΚ 9-6, Αργοστόλι – Α.Ο. Π. Φαλήρου 5-5, Χίος – Γλυφάδα 9-10, Εθνικός – Πανιώνιος 9-8, Νηρέας Λ. – Κέρκυρα 13-7, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 5-11. Προηγείται ο Ολυμπιακός με 27 βαθμούς και ακολουθούν η Βουλιαγμένη με 25, ο ΠΑΟΚ με 18 και ο Παναθηναϊκός με 17.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Κρίσιμος αγώνας

Με στόχο να βρεθεί πιο κοντά στην πρόκριση για τα πλέι οφ του παγκοσμίου πρωταθλήματος, η εθνική ανδρών αντιμετωπίζει σήμερα (19.00, OTE sport5) την Ολλανδία στο «σπίτι του χάντμπολ» στη Μίκρα. Η νίκη της ομάδας μας επί του Ισραήλ με 31-28 έχει γεμίσει αισιοδοξία τους διεθνείς.

ΒΟΛΕΪ

Αποκλεισμός της Εθνικής

Η εθνική ανδρών αποκλείστηκε από τους τελικούς του παγκοσμίου πρωταθλήματος βόλεϊ. Σήμερα θα διεξαχθούν, τελικά, οι αναμετρήσεις για τη 2η αγωνιστική της Α1 γυναικών, οι οποίες είχαν αναβληθεί. Το πρόγραμμα: 15.00: Ηρακλής Κ. – Πανναξιακός, 17.00: Παναθηναϊκός – Σταυρούπολη, 18.00: Ηρακλής Θ. – Βριλήσσια, 18.30: Μαρκόπουλο – ΑΕΚ, Ιωνες – Ολυμπιακός, 19.00: Μακεδόνες – Ρέθυμνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή