Με αφαίρεση βαθμών κινδυνεύει η ΑΕΚ για τα επεισόδια στο Αιγάλεω

Με αφαίρεση βαθμών κινδυνεύει η ΑΕΚ για τα επεισόδια στο Αιγάλεω

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κίνδυνο βαριάς τιμωρίας αντιμετωπίζει η ΑΕΚ για τα όσα συνέβησαν την Κυριακή στον νικηφόρο αγώνα πρωταθλήματος με το Αιγάλεω (1-2). Τα επεισόδια ήταν εκτεταμένα και ξεκίνησαν αρχικά εκτός γηπέδου, πριν μεταφερθούν και εντός αγωνιστικού χώρου. Ρίψεις καθισμάτων, μπουκαλιών, φωτοβολίδων, κροτίδων και λοιπών αντικειμένων συνέθεσαν ένα εμπόλεμο σκηνικό στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», όπου η αστυνομική δύναμη ήταν πολύ μικρή ούτως ώστε να περιορίσει τη δράση των χούλιγκαν.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει κίνδυνο τιμωρίας που πέραν των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, ενδέχεται να επηρεάσει και βαθμολογικά την ομάδα με αφαίρεση τριών (ίσως και περισσότερων) βαθμών. Με ακόμη μεγαλύτερη τιμωρία κινδυνεύει και το Αιγάλεω. Η υπερασπιστική γραμμή της Ενωσης, θα αποφασιστεί όταν ληφθεί η δικογραφία, με το νομικό επιτελείο της ΑΕΚ να συλλέγει βίντεο και φωτογραφικό υλικό από το Διαδίκτυο, προκειμένου να στηρίξει τα επιχειρήματά της.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τα επεισόδια, τονίζοντας: «Τα κρούσματα της βίας, όπως και κάθε αντικοινωνική συμπεριφορά, θα αντιμετωπίζονται χωρίς καμία ανοχή», ενώ συγκάλεσε και σύσκεψη με αφορμή το γεγονός. Η υπόθεση της ΑΕΚ αναμένεται να εκδικαστεί από την ερχόμενη εβδομάδα, συνεπώς η όποια τιμωρία δεν θα αφορά τον ερχόμενο εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Περαμαϊκό.

Στα μεταγραφικά, η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 24χρονου αμυντικού του Εργοτέλη Γιώργου Σαρρή. Παράλληλα, δοκιμάζεται και ο 19χρονος Ελληνοαυστραλός μέσος Πίτερ Μακρίλο, που αγωνιζόταν με τις μικρές ομάδες της Στόουκ Σίτι.

Ελαφρά τραυματίες αποχώρησαν από την προπόνηση οι Σταθάκης και Αργυρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή