Περιμένει εγγυήσεις ο Γιαννάκης

Περιμένει εγγυήσεις ο Γιαννάκης

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης είναι πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στον Αρη! Ο Ελληνας τεχνικός σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες έχει δώσει τα χέρια με τη διοίκηση των «κιτρίνων» και περιμένει να λάβει όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις για τα συμφωνηθέντα, προκειμένου να επισημοποιηθεί η συμφωνία. Δεν αποκλείεται αυτό να γίνει ακόμα και εντός της εβδομάδας!

Ο Γιαννάκης θέλει πολύ να γυρίσει στον Αρη, ειδικά μετά τα όσα έζησε πέρσι στις 7 Μαΐου στη βραδιά για τον Νίκο Γκάλη και την αποθέωση που ο ίδιος γνώρισε τότε στο Αλεξάνδρειο. Διαπιστώνει πως οι «κίτρινοι» έχουν πλέον τις προϋποθέσεις για να δημιουργήσει κάτι καλό, με στόχο την επιστροφή στην κορυφή. Επιπροσθέτως θέλει πολύ να είναι αυτός ο προπονητής του μπασκετικού Αρη στον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, ενώ σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το περιβάλλον του σκέφτεται και τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Αυτή τη στιγμή ο Γιαννάκης περιμένει καταρχήν τις εγγυήσεις από τον Αρη και παράλληλα την εξέλιξη της συνεργασίας του με την Εθνική Κίνας (μάλλον οδεύει προς λύση και αποζημίωση), η οποία πάντως δεν αποτελεί τροχοπέδη για την επιστροφή του στους «κίτρινους».

– Δύσκολη πρεμιέρα περιμένει σήμερα τον Πανιώνιο στο κλειστό του Ελληνικού (19.00, nοvasports 3), όπου θα υποδεχτεί τη ρωσική Νίζνι για τη φάση των «32» του Γιούρο Καπ. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ντούβνιακ, ενώ δεν θα αγωνιστεί ο Σκορδίλης.

– Την απόκτηση του Αμερικανού παίκτη με καταγωγή από τη Νιγηρία, Καλίστους Εζιούκου (2.08), για τους επόμενους έξι μήνες, ανακοίνωσε το Ρέθυμνο. Ποινή αποκλεισμού της έδρας για μία αγωνιστική επιβλήθηκε στον Ηλυσιακό από τον αθλητικό δικαστή, γιατί δεν πλήρωσε έγκαιρα την αποζημίωση των διαιτητών.

– Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής της Α1: Ολυμπιακός – Ν. Κηφισιά 69-64, Απόλλων Π. – Πανιώνιος 81-89, Πανελευσινιακός – ΚΑΟΔ 73-67, Τρίκαλα – Αρης 82-76, Κολοσσός – Ικαρος 70-64, Ρέθυμνο – Παναθηναϊκός 63-82, ΠΑΟΚ – Ηλυσιακός 84-49. Η βαθμολογία: Παναθηναϊκός 23, Πανιώνιος 22, Ολυμπιακός 21, ΠΑΟΚ 19.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή