Εν μέσω «εμφυλίου» ο Αρης

2' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νέα ήττα του Αρη στην έδρα του και μάλιστα από τον Απόλλωνα, ομάδα με τον ίδιο στόχο, την παραμονή στην κατηγορία, πυροδότησε τις εστίες του εμφύλιου πολέμου! Ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ, Λάμπρος Σκόρδας, με δηλώσεις του έκανε λόγο για προμελετημένο έγκλημα, βάλλοντας κατά παλιών παραγόντων, αλλά και των οργανωμένων οπαδών. «Δεν είναι θέμα λαθών, έχουν γίνει εγκλήματα εκ προμελέτης και προσχεδιασμένα. Το να διοικεί μια μαφία και να βάζει μπροστινούς γίνεται δύο χρόνια τώρα. Το καλοκαίρι ήρθε ο Ηλιάδης με παρέμβαση διάφορων ανθρώπων, που έχουν συμφέροντα, και διέλυσε την ομάδα για να μην μπορεί να σωθεί. Για να πάνε την ομάδα στη Γ΄ Εθνική. Ζηλεύουν την ΑΕΚ που γυρίζει από χωριό σε χωριό και από καφετέρια σε καφετέρια να παίξει μπάλα», σχολίασε ο Σκόρδας.

Ο προκάτοχος του Σκόρδα, Δημήτρης Ηλιάδης, με γραπτή δήλωση επισήμανε: «Εάν ο κ. Σκόρδας, ο οποίος έχει μερίδιο ευθύνης για τα χρέη του Αρη, πιστεύει ότι καλύπτεται από το αλάθητο του Πάπα πλανάται. Εχασε πολύ γρήγορα την ψυχραιμία του και επιχειρεί να στοχοποιήσει του πάντες, προσπαθώντας να κατασκευάσει άλλοθι. Θα πρέπει να ξέρει όμως ότι, εάν δεν καταφέρει να σώσει την ομάδα ο υποβιβασμός, που όλοι απευχόμαστε, θα έχει το δικό του ονοματεπώνυμο».

Μέσα σε όλα αυτά ο Σούλης Παπαδόπουλος προσπαθεί να κρατήσει το αγωνιστικό τμήμα σε εγρήγορση. Οι 11 βαθμοί οδηγούν σε ένα απλό συμπέρασμα για τα υπόλοιπα 16 παιχνίδια. Ο Αρης χρειάζεται τουλάχιστον οκτώ νίκες για να ελπίζει σε σωτηρία. Από χθες ο Παπαδόπουλος έχει στη διάθεσή του τα νέα αποκτήματα (Κουσίδης, Μπουγαΐδης, Βαλ. Βλάχος), τα οποία αναμένεται να πάρουν θέση βασικού στο ματς με την Καλλονή.

Στον Απόλλωνα δεν θα μπορούσαν παρά να είναι… τρισευτυχισμένοι γιατί κέρδισαν έναν αγώνα έξι βαθμών. «Είμαστε στα μέσα του πρωταθλήματος και υπάρχουν πολλές ομάδες που είναι σε απόσταση αναπνοής από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάποια ομάδα. Και εμείς και ο Λεβαδειακός, ακόμη και ο Πλατανιάς, μπορεί να πέσουν. Ούτε ο Αρης βαθμολογικά έχει χαθεί. Χθες έδειξε μια καλή εικόνα, από την οποία έλειπε μόνο το γκολ», επισήμανε ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Σταμάτης Βελλής, σε δηλώσεις του στο «Αθλητικό Μετρόπολις» και συνέχισε: «Με έναν πρόχειρο υπολογισμό θεωρώ ότι γύρω στους 34 βαθμούς θα κριθεί η παραμονή».

– Σε συμφωνία με τον Πάουλο Ασουνσάο ήρθε ο Λεβαδειακός. Ο 34χρονος μέσος έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ την περίοδο 2004-05 και έχει φορέσει τις φανέλες των Πόρτο, Ατλέτικο Μαδρίτης, Σάο Πάολο και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

– Με τη φανέλα του Πλατανιά Χανίων θα αγωνίζεται για τους επόμενους έξι μήνες ο διεθνής 24χρονος Γκανέζος αμυντικός Σαμουέλ Ινκούμ.

– Την απόκτηση του Κροάτη επιθετικού Μάριο Μπούντιμιρ ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός.

– Για τη 14η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ: 1ος όμιλος: Καλλιθέα – Φωκικός 2-1, Γλυφάδα – Ολυμπιακός Β. 0-4, Αστέρας Μαγούλας – Παναχαϊκή 0-2, Φωστήρας – Επισκοπή 3-0, Παναιγιάλειος – Αχαρναϊκός 0-0, Πανηλειακός – Βύζας 1-1, Χανιά – Ηρ. Ψαχνών 0-0. Η βαθμολογία: Ολυμπιακός Β. 35, Χανιά 29, Καλλιθέα 25, Ηρ. Ψαχνών 24, Επισκοπή 23. 2ος όμιλος: Αιγινιακός – Εθν. Γαζώρου 1-1, Νίκη Βόλου – Δόξα Δράμας 1-0, Απόλλων Καλ. – Πιερικός 2-0, Ηρακλής – Καβάλα 1-0, Βατανιακός – Τύρναβος 0-0, Ζάκυνθος – Αν. Καρδίτσας 0-1, Αν. Γιαννιτσών – Κασσιόπη 1-4. Η βαθμολογία: Κασσιόπη 36, Νίκη Βόλου 30, Εθν. Γαζώρου 25, Ηρακλής 24, Αν. Καρδίτσας 24.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή