Ποιοτική ενίσχυση με Πέτριτς για ΠΑΟ

Ποιοτική ενίσχυση με Πέτριτς για ΠΑΟ

2' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχασε από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και να μην έκανε αγωνιστικά καλό ποδαρικό στο 2014, είναι όμως πολύ κοντά στο να μπει με το δεξί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με μια κίνηση που αναμένεται να τον ενισχύσει σημαντικά. Ο Μλάντεν Πέτριτς βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα, πέρασε χθες από ιατρικές εξετάσεις κι αν όλα πάνε καλά, θα υπογράψει συμβόλαιο 1,5 χρόνου, θα παρουσιαστεί και ίσως κάνει την πρώτη του προπόνηση σήμερα. Ο 33χρονος Κροάτης επιθετικός έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με τους «πράσινους» και πέρα από τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων, απομένουν λεπτομέρειες για τις υπογραφές. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα εισπράξει 200 χιλ. ευρώ μέχρι το καλοκαίρι και άλλες 400 χιλ. ευρώ για την επόμενη χρονιά, συν κάποια μπόνους.

Ο Πέτριτς έχει μια αξιοσημείωτη διαδρομή πολλών χρόνων, με πιο σημαντικούς σταθμούς τις Γκρασχόπερς, Βασιλεία από την Ελβετία (εκεί μεγάλωσε με την οικογένειά του), την Μπορούσια Ντόρτμουντ, το Αμβούργο και τη Φούλαμ. Υπήρξε συμπαίκτης για ένα χρόνο με τον Μπεργκ και τον Καραγκούνη από τους οποίους πήρε τις καλύτερες συστάσεις για τον Παναθηναϊκό, ενώ έχει Ελληνίδα γυναίκα που τον ενθάρρυνε να δει θετικά την πρόταση του Νταμπίζα. Ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Γουέστ Χαμ το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ένας τραυματισμός τον άφησε πίσω και έκανε με τη φανέλα της μόλις τρεις εμφανίσεις. Τώρα είναι καλά, γυμνάζεται εντατικά περισσότερο από ένα μήνα και έχει να αντιμετωπίσει μόνο ένα μικροτραυματισμό στη γάμπα. Υπολογίζεται ότι σε 15 με 20 μέρες θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

«Είναι πολύ καλός παίκτης και πιστεύω ότι θα κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα τον λατρέψουν. Οταν βρει ρυθμό γιατί είχε ένα διάστημα απουσίας, θα βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια, πολύ ποιοτικός. Δεν εκτελεί μόνο αλλά βοηθά και στη δημιουργία φάσεων. Μπορεί να πασάρει, να «φτιάξει» φάσεις, έχει φοβερό σουτ και είναι εξαιρετικός στις εκτελέσεις φάουλ. Είναι πολύ ισχυρή προσωπικότητα και θα βοηθήσει αρκετά τα νέα παιδιά. Είναι παίκτης ομάδας, κάνει τα πάντα για το καλό του συνόλου. Του είπα να μη διστάσει να υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Δεν το συζητάμε. Είναι πολυτέλεια για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος, να έρχεται ένας παίκτης με την ποιότητα του Πέτριτς. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα ταίριαζε περισσότερο σε άλλες εποχές του Παναθηναϊκού» είναι οι εντυπωσιακές συστάσεις του Πέτριτς που έκανε μέσω του gazzetta.gr ο Γιώργος Καραγκούνης. «Ο Μλάντεν είναι κόμπρα, ένας «φονιάς» στη μεγάλη περιοχή. Εξαιρετική μεταγραφή» συμπλήρωσε από την πλευρά του ο Γκόραν Βλάοβιτς.

– Ρεπό είχαν χθες οι «πράσινοι». Ο Ζέκα συμπλήρωσε 7 κίτρινες και αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του στα ματς με Πανιώνιο και ΟΦΗ.

– Στην πόρτα της εξόδου από τη Γρανάδα βρίσκεται ο Ορέστης Καρνέζης. Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού που αγωνίζεται στην ισπανική ομάδα με τη μορφή δανεισμού από την Ουντινέζε δεν έχει χρόνο συμμετοχής και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, προκειμένου να είναι ετοιμοπόλεμος ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Πρώτο μέλημα του 28χρονου γκολκίπερ είναι να συνεχίσει στο εξωτερικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή