Αναγκαστική ενίσχυση και με Μουν

Αναγκαστική ενίσχυση και με Μουν

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον… πηγαιμό για το Μιλάνο και τον σημερινό αγώνα με την Αρμάνι (21.45, ΔΤ), όπου θέλει να ταξιδέψει και τον ερχόμενο Μάιο για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός έδειξε ότι έχει δυνατά μεταγραφικά αντανακλαστικά, με την προσθήκη του Αμερικανού Τζαμάριο Μουν. Οι «ερυθρόλευκοι» αντέδρασαν άμεσα στον τραυματισμό του Μπρεντ Πέτγουεϊ και όπως αντικατέστησαν τον Λο με τον Μάρτιν Κόλινς, που αναμένεται να κάνει απόψε το ντεμπούτο του, προχώρησαν στην προσθήκη του 33χρονου Μουν (2,03).

«Πρόκειται για ποιοτική ενίσχυση, γιατί είναι πολύ αθλητικός, διαθέτει καλό περιφερειακό σουτ και ευελιξία στις θέσεις του φόργουορντ και του δεύτερου ψηλού», υπογράμμισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Στο βιογραφικό του, ο Μουν έχει παίξει σε πέντε ομάδες του ΝΒΑ, ενώ στο μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του αγωνίστηκε στο ΝΒDL. Ο Ολυμπιακός θα δηλώσει τον Μουν στο πρωτάθλημα πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, ώστε να μη χάσει το δικαίωμα των δύο αλλαγών στον δεύτερο γύρο.

Κόντρα στην ομάδα που νίκησε ο Παναθηναϊκός, πριν από μία εβδομάδα, ο Ολυμπιακός στοχεύει στη συνέχιση της αήττητης ευρωπαϊκής πορείας του. Για τον Μπαρτζώκα, η αποστολή των πρωταθλητών Ευρώπης θα είναι «πάρα πολύ δύσκολη, γιατί έχουμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών και η Αρμάνι καίγεται για τη νίκη, ενώ έχει ενισχυθεί με τον Χάκετ». Για τον ίδιο όμιλο, σήμερα θα παίξουν Φενέρ – Μπαρτσελόνα.

– Με προορισμό τη Βιτόρια για τον αυριανό αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα, θα ταξιδέψει σήμερα η αποστολή του Παναθηναϊκού, συμπεριλαμβανομένου του Νίκου Παππά.

– Ο Πανιώνιος δεν απέφυγε την ήττα από τη Νίζνι (75-89), στο Ελληνικό, για την πρεμιέρα στη φάση των «32» του Γιούρο Καπ, καθώς η ρωσική ομάδα επιβεβαίωσε την ποιοτική ανωτερότητά της και είχε τον έλεγχο του ρυθμού και του σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα (Μακ Κόλουμ 31 π.- Μπάμπιτ 17 π., Τόμπσον 17 π.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή