Ο 19χρονος που «απέλυσε» τον Αλέγκρι από τη Μίλαν

Ο 19χρονος που «απέλυσε» τον Αλέγκρι από τη Μίλαν

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα τέσσερα «χτυπήματα» από τον Ντομένικο Μπεράρντι στον προχθεσινό αγώνα της Σασουόλο κόντρα στη Μίλαν, έβαλαν τέλος στην τετραετή θητεία του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο των «ροσονέρι». Η ήττα με 43 (από 0-2) αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, για μία ομάδα που φέτος παραπαίει. Προσωρινός αντικαταστάτης του Αλέγκρι θα είναι ο Μάουρο Τασότι, ενώ τη μόνιμη θέση στο Σαν Σίρο, όπως όλα δείχνουν, θα καταλάβει ο Κλάρενς Ζέεντορφ.

Από την άλλη, ο 19χρονος Μπεράρντι που ανήκει στη Γιουβέντους έγινε ο πρώτος παίκτης στη Σέριε Α που σκοράρει τέσσερα γκολ κόντρα στη Μίλαν σε έναν αγώνα πρωταθλήματος. Επίσης, έγινε ο δεύτερος νεότερος παίκτης που σημειώνει καρέ τερμάτων σε ένα ματς, πίσω από τον Σίλβιο Πιόλα. Ισως, πάντως, το σημαντικότερο κατόρθωμα του Μπεράρντι να είναι η… καλή κουβέντα που απέσπασε, μέσω twitter, από τον Μάριο Μπαλοτέλι: «Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία. Πραγματικά άξιος», ανέφερε ο ιδιόρρυθμος επιθετικός της Μίλαν.

• Η FIFA επέτρεψε από χθες στην αντιπροσωπευτική ομάδα του Κοσσυφοπεδίου να δίνει φιλικούς αγώνες με άλλες εθνικές ομάδες ή συλλόγους, με εξαίρεση ομάδες που προέρχονται από την υπόλοιπη πρώην Γιουγκοσλαβία. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα έχουν στη φανέλα τους τη λέξη «Κόσοβο» και ένα αστέρι, αλλά δεν θα επιτραπούν ούτε σημαίες ούτε εθνικά εμβλήματα στην εμφάνιση των παικτών. Επίσης δεν θα υπάρξει ανάκρουση ύμνων.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή