Σύντομα (15/1/14)

2' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παίρνει Ιμπραΐμ

Παίκτης των «ερυθρόλευκων» θα πρέπει να θεωρείται ο 22χρονος αμυντικός μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ, ο οποίος μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νορβηγίας, θα έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό και εν συνεχεία θα δοθεί δανεικός στον Εργοτέλη. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος γυμνάστηκε χθες κανονικά και πλέον ο Μίτσελ τον υπολογίζει για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη. Και ο Μάρκο Σέποβιτς ακολούθησε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης. Αντιθέτως, ατομικό πρόγραμμα έκανε ξανά ο Μιγκέλ Τόρες.

ΑΕΚ

Σενάρια για Κοντοέ

Την περίπτωση επιστροφής του Γιάννη Κοντοέ εξετάζουν στην ΑΕΚ, καθώς το συμβόλαιο του 27χρονου αμυντικού με τον Αστέρα Τρίπολης εκπνέει το καλοκαίρι.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

Σημαντική προσθήκη

Την απόκτηση του Ντάρεν Αμπρόουζ ανακοίνωσε η αθηναϊκή ΠΑΕ. Ο 30χρονος Αγγλος μέσος θα αγωνιστεί στην ομάδα της Ριζούπολης με τη μορφή δανεισμού από την Μπέρμιγχαμ, έως το τέλος της σεζόν.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Φέρνει Κούμπικ

Στο Ηράκλειο αναμένεται σήμερα ο 24χρονος διεθνής Σλοβάκος, Φράντισεκ Κούμπικ, ο οποίος έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στους «κιτρινόμαυρους».

ΜΙΛΑΝ

Αφιξη Ζέεντορφ

Σήμερα αναμένεται να αφιχθεί στο Μιλάνο ο Κλάρενς Ζέεντορφ, που χτες ανακοίνωσε από το Ρίο ντε Τζανέιρο ότι αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Μίλαν. Ο 37χρονος Ολλανδός ήταν μέχρι τώρα ποδοσφαιριστής της Μποταφόγκο και οι «ροσονέρι» θα είναι η πρώτη ομάδα που θα προπονήσει.

ΤΕΝΙΣ

Προχωρούν δύο

Το εισιτήριο για τον 2ο γύρο του Αυστραλιανού όπεν «σφράγισαν» δύο Ελληνοαυστραλοί τενίστες. Ο 17χρονος Θανάσης Κοκκινάκης (Νο 570 στον κόσμο), στο ντεμπούτο του στο κυρίως ταμπλό σε γκραν σλαμ, νίκησε τον Ολλανδό, Ιγκόρ Σάισλινγκ (Νο 73) με 3-1 σετ (6-4, 0-6, 7-6, 6-2) και στον επόμενο γύρο θα τεθεί αντιμέτωπος του Ραφαέλ Ναδάλ. Ο Ισπανός, Νο1 στον κόσμο ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Μπάρναρντ Τόμιτς. Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σετ (το είχε πάρει ο Ναδάλ με 6-4), ο Τόμιτς αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού. Ο 18χρονος, Νικ Κύργιος (Νο 183) νίκησε τον έμπειρο Γερμανό, Μπέντζαμιν Μπέκερ (Νο 81) με 3-1 σετ (6-3, 6-7, 6-2, 7-6). Στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Μπενουά Περ (Νο 27 του ταμπλό).

ΒΟΛΕΪ

Υψηλό εμπόδιο για ΠΑΟΚ

Δύσκολη είναι σήμερα η αποστολή του ΠΑΟΚ. Η ομάδα βόλεϊ της Θεσσαλονίκης παίζει (21.00) στη Γερμανία με την Ινγκερσόλ Μπιούλ στον πρώτο αγώνα για τους «οκτώ» του κυπέλλου Συνομοσπονδίας ανδρών. Οι Γερμανοί έχουν αποκλείσει το φαβορί της διοργάνωσης, την ιταλική Κούνεο, ενώ με τον ΠΑΟΚ δεν θα αγωνιστεί ο Μ. Χριστοφορίδης. Στις εξέδρες αναμένεται να βρεθούν δεκάδες ομογενείς. Για τους «16» του «Τσάλεντζ Καπ», ο Εθνικός υποδέχεται (19.00) τη βελγική Γιουφόνι Ασε Λένικ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή