Αμφίβολοι για το Παγκόσμιο, Τσάτουμας και Τσάκωνας

Αμφίβολοι για το Παγκόσμιο, Τσάτουμας και Τσάκωνας

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Επιδημία» υποτροπής τραυματισμών έχει… ξεσπάσει στους αθλητές του μήκους. Θύματα ο Λούης Τσάτουμας και ο Γιώργος Τσάκωνας.

Ο 32χρονος Λούης Τσάτουμας είχε πάθει, πριν από ένα μήνα, θλάση και ενώ ο γιατρός έδωσε το… πράσινο φως για επιστροφή στις προπονήσεις, οι χαμηλές θερμοκρασίες στο κλειστό του ΟΑΚΑ έγιναν αιτία για να υποτροπιάσει ο τραυματισμός, καθιστώντας αμφίβολη τη συμμετοχή του στο παγκόσμιο του Σόποτ (Πολωνία). «Το κλειστό προπονητήριο δεν έχει καλές συνθήκες θέρμανσης, γεγονός που προκαλεί σοβαρά προβλήματα στους αθλητές», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Δ. Βασιλικός.

Ενοχλήσεις στη λαγονοκνημιαία ταινία (στοιβάδα συνδετικού ιστού στην εξωτερική πλευρά του ποδιού) συνεχίζει να έχει ο Γιώργος Τσάκωνας. Ο άλτης ενδέχεται να μην αγωνιστεί στην προπονητική ημερίδα του ΟΑΚΑ. «Αν συνεχίσω να πονάω ή ο γιατρός μου πει ότι πρέπει να προσέξω, τότε δεν θα πάρω μέρος στην ημερίδα», δήλωσε. Ο Γιώργος Τσάκωνας έχει πετύχει το όριο για το Σόποτ και, εάν δεν υπάρξει πρόβλημα, θα επιβεβαιώσει την καλή αγωνιστική του κατάσταση σε μίτινγκ στο εξωτερικό.

• Σήμερα αναμένεται να παραπεμφθεί στη δικαστική επιτροπή του ΣΕΓΑΣ ο Κώστας Μπανιώτης, ο οποίος βρέθηκε «θετικός» σε φουροσεμίδη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή