Με ανωτερότητα και «καρφιά» αποδέχθηκε την ήττα ο Ριμπερί

Με ανωτερότητα και «καρφιά» αποδέχθηκε την ήττα ο Ριμπερί

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενώ ο νικητής της Χρυσής Μπάλας για το 2013, Κριστιάνο Ρονάλντο, επέλεξε να γιορτάσει την ανάδειξή του σε κορυφαίο ποδοσφαιριστή της χρονιάς παρέα με τους συμπαίκτες του στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Φρανκ Ριμπερί το… φυσάει και δεν κρυώνει, μολονότι με βάση τις ψήφους ποδοσφαιριστών, προπονητών και δημοσιογράφων δεν τερμάτισε μόνο πίσω από τον Πορτογάλο, αλλά και πίσω από τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Γάλλος άσος της Μπάγερν, με την οποία κατέκτησε στη διάρκεια του 2013 το εγχώριο νταμπλ συν το Τσάμπιονς Λιγκ, το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα «Μπιλντ»: «Δεν έχει σημασία αν είμαι δεύτερος ή τρίτος. Δεν είμαι εγωιστής και δεν είναι αυτός ο στόχος μου. Ομως τι άλλο μπορούσα να είχα κάνει έχοντας κατακτήσει όλους αυτούς τους τίτλους;».

Σε μια επίδειξη ανωτερότητας, μάλιστα, τόνισε πως «προτιμώ να τα κερδίσω και πάλι όλα με την Μπάγερν φέτος και να κατακτήσω και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014. Αυτά είναι τα σημαντικά. Προφανώς και θα μου άρεσε να είχα κερδίσει και τη Χρυσή Μπάλα, αλλά δεν πειράζει».

Παρόμοια απαρέσκεια εξέφρασε χθες και ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Ματίας Ζάμερ, που είπε ότι ο Ριμπερί είναι για τον ίδιο ο κορυφαίος: «Είναι δημοκρατική ψηφοφορία και οφείλουμε να την αποδεχθούμε, αλλά για εμάς ο Φρανκ είναι ο καλύτερος. Κατέκτησε τα πάντα και τα έκανε όλα για να γίνει αυτό πραγματικότητα. Ωστόσο, άλλοι αποφάσισαν», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο κ. Ζάμερ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή