Μαγειρεύει πριν… πεινάσει η ΑΕΚ για τη Φούτμπολ Λιγκ

Μαγειρεύει πριν… πεινάσει η ΑΕΚ για τη Φούτμπολ Λιγκ

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την ΑΕΚ να έχει εξασφαλίσει μια αρκετά μεγάλη διαφορά στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται πλέον στους 10 βαθμούς από Ηλυσιακό και Ηρόδοτο, το ενδιαφέρον στρέφεται προς τη μεταγραφική ενίσχυση ενόψει της νέας χρονιάς.

Ηδη τα πρώτα ονόματα δεδομένων συμφωνιών εμφανίζονται στο προσκήνιο, με τελευταίο του Μιχάλη Σηφάκη. Ο 29χρονος τερματοφύλακας δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής με τον Ατρομήτο τη φετινή χρονιά και στην ΑΕΚ εξετάζουν την περίπτωση απόκτησής του, καθώς μπορεί να αποτελέσει έναν ποδοσφαιριστή που θα αγωνιστεί για χρόνια στην ομάδα. Η περίπτωση του Χρήστου Αραβίδη μοιάζει να έχει δρομολογηθεί, ενώ και ο Γιάννης Κοντοές παρακολουθείται πολύ στενά. Το ενδιαφέρον για τον Κουρμπέλη του Αστέρα Τρίπολης είναι ακόμη υπαρκτό, ωστόσο η περίπτωσή του μοιάζει η δυσκολότερη όλων. Ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Νίκο Καράμπελα. Ο Μιγκέλ Κορδέρο εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ, τονίζοντας πως όνειρό του είναι το να αγωνιστεί στο νέο γήπεδο.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ερμή Ζωνιανών την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, με μοναδικό πρόβλημα τον Σταύρο Σταθάκη που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Ο Νίκος Αργυρίου ακολούθησε μέρος της προπόνησης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή