Απόλλωνας και ΟΦΗ στους «8» του Κυπέλλου

Απόλλωνας και ΟΦΗ στους «8» του Κυπέλλου

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΟΦΗ και ο Απόλλωνας πήραν τα δύο χθεσινά εισιτήρια για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι Κρητικοί, κόντρα στην Καλλονή, ανέτρεψαν την εντός έδρας ήττα με 0-1, επικράτησαν με 2-0 στην παράταση, ενώ ο Απόλλωνας «κράτησε» το 3-1 επί της Νίκης Βόλου, αφού στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας ηττήθηκε με το… γλυκό 1-0.

Στον Βόλο η Νίκη πίεσε για την ανατροπή, σκόραρε στο 82΄ με τον Τσίτα (1-0) αλλά δεν πρόφτασε να σημειώσει και το δεύτερο τέρμα πρόκρισης. Ο Απόλλωνας πιθανότατα θα αντιμετωπίσει στους «8» τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει επικρατήσει του Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο με 1-0. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 22/1.

ΝΙΚΗ: Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Παπαδόπουλος, Γκότοβος, Γιώτας, Αναστασόπουλος (60΄ Σεϊμάν), Ακασού (68΄ Τσίτας), Μανουσάκης (78΄ Μπιτσάκος), Σουιλέδης, Γέσιτς, Ανιέτε.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Γκόμεζ, Χατζηζήσης, Διαμάντης, Παπαζαχαρίας (46΄ Εγκον), Σόουζα, Καμαρά, Αμπρόουζ, Τσιλιγκίρης, Κουκ (62΄ Γκουέλα), Μπάρκογλου (87΄ Τσεμπερίδης), Πετρόπουλος.

Το 1-0 υπέρ της Καλλονής από το πρώτο παιχνίδι στο Ηράκλειο δεν ήταν αρκετό, αφού οι Κρητικοί, στο ΟΑΚΑ, με γκολ των Περογαμβράκη (79΄) και Παπάζογλου στην παράταση (107΄) πήραν την πρόκριση. Ο επόμενος αντίπαλος του ΟΦΗ θα είναι ο Αιγινιακός ή ο Πανιώνιος. Η ομάδα της Κατερίνης έχει το προβάδισμα από τον πρώτο αγώνα (1-0) ενόψει της ρεβάνς της Νέας Σμύρνης (23/1)

ΚΑΛΛΟΝΗ: Σιδεράκης, Λεάντρο, Ποντάνι, Ζακουανί, Βαλιός, Κεϊτά, Φαρία, Γιουκαρής (67΄ Ευαγγελιδάκης, 91΄ Μαρσέλο), Γάλας (84΄ Καζάκης), Φουρλάνος, Νιαμπούγιου.

ΟΦΗ: Φερνάντεζ, Στάθης, Μιλιάζες, Δαμιανάκης, Τριποτσέρης, Βερόν (73΄ Μπανούσης), Μακρής, Ζε Εντουάρντο, Ογιος (62΄ Ροβίθης), Περογαμβράκης (106΄ Κάλαϊτζιτς), Παπάζογλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή