Εν συντομία

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΟ

Σε καλό δρόμο του Λαγού

Σε καλό κλίμα έγινε χθες η νέα συνάντηση του Νίκου Νταμπίζα με τον Τάσο Λαγό και υπάρχει αισιοδοξία ότι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα απαντήσει θετικά στην πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2017. Η εξέλιξη αυτή αφήνει πλέον μικρή πιθανότητα να αποκτηθεί δανεικός ο Ολσεν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ερευνα αγοράς

Ο Μίτσελ ξεκαθάρισε χθες πως ο Ολυμπιακός αναζητεί στη μεταγραφική αγορά τον στόπερ που θα καλύψει το κενό του τραυματία Σιόβα. Πλην του Σιόβα, για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό (ώρα έναρξης 17.15) δεν υπολογίζεται και ο επίσης τραυματίας, Μιγκέλ Τόρες.

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ

Σέντρα με δύο αγώνες

Στο Δημοτικό Στάδιο των Περιβολίων ανοίγει η αυλαία της 16ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου, όπου τα Χανιά θα υποδεχθούν την Παναχαϊκή. Η σέντρα θα γίνει στις 15.00. Τρεις ώρες αργότερα (18.00, OTE sport4), η Καλλιθέα θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Βόλου στο Δημοτικό Στάδιο «Γρ. Λαμπράκης».

ΣΤΙΒΟΣ

Δύο στην Ορλεάνη

Στην Ορλεάνη έχουν δώσει ραντεβού αύριο κάποιοι από τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς επικοντιστές. Ανάμεσα σε αυτούς θα βρίσκονται ο Κώστας Φιλιππίδης και η Νικόλ Κυριακοπούλου. Ο άλτης του Δημήτρη Κυττέα έχει ξεπεράσει φέτος τα 5.65μ. ενώ για τη Νικόλ θα είναι ο πρώτος αγώνας της χρονιάς.

ΤΕΝΙΣ

Εξω ο Ντελ Πότρο

Η πιο μεγάλη έκπληξη του Αυστραλιανού όπεν σημειώθηκε χθες. Ο 26χρονος Ισπανός, Ρομπέρτο Μπαουτίστα (Νο 62) νίκησε το νούμερο 5 του ταμπλό, τον Αργεντινό, Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο με 3-2 σετ και προκρίθηκε στον 3ο γύρο. Εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον 24χρονο Γάλλο, Μπενουά Περ, ο οποίος έκανε τη μεγάλη ανατροπή (3-2) στον αγώνα του με τον 18χρονο και πολλά υποσχόμενο Ελληνοαυστραλό, Νικ Κύργιο (Νο 183). Ο δεύτερος Ελληνοαυστραλός που προχώρησε έως τον 2ο γύρο, ο 17χρονος Θανάσης Κοκκινάκης (Νο 570) έχασε απ’ τον Ραφαέλ Ναδάλ με 6-2, 6-4, 6-2.

ΒΟΛΕΪ

Oι κληρώσεις

Βατή θεωρείται για τους άνδρες η κλήρωση (Ρουμανία, Πολωνία, Μαυροβούνιο και Αζερμπαϊτζάν) για την ευρωπαϊκή Λίγκα του βόλεϊ ενώ αντίθετα η εθνική γυναικών θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερα δυνατές αντιπάλους (Γερμανία, Πολωνία και Ισπανία). Με την αναμέτρηση του Παμβοχαϊκού με τον Παναθηναϊκό (19.00 ανοίγει σήμερα η αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή