Πίσω από τις κάμερες

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τη θεωρία στην πράξη

Εβγαλε ανακοίνωση στις αρχές της εβδομάδας η Skoda Ξάνθη, με την οποία ζητούσε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γ. Σαρρή να απαντήσει στο φλέγον και αυτονόητο ερώτημα «πόσες ομάδες υποβιβάζονται φέτος από τη Σούπερ Λιγκ». Ομως ο κ. Σαρρής έχει απαντήσει στο ερώτημα της Ξάνθης έγκαιρα και σαφήνεια. Σε δήλωσή του στις 12 Ιουλίου 2013 σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης υποστήριξε: «Τα πρωταθλήματα θα γίνουν κανονικά και όπως έχει ήδη αποφασιστεί. Τρεις θα υποβιβαστούν και τρεις θα προβιβαστούν από τη Φούτμπολ Λιγκ». Το θέμα λοιπόν δεν είναι να απαντήσει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, αλλά εάν αυτά που κατά περιόδους λέει δημοσίως έχουν την οποιαδήποτε σημασία και, επίσης, αν έχει τη δύναμη να τα εφαρμόσει… ΜΠΛΟΥ.

Ανένδοτη…

Οσο κι αν υπάρχουν… περιφερειακές πιέσεις για την επιστροφή του Παναγιώτη Γιαννάκη στον πάγκο της εθνικής ομάδας, τόσο αυξάνονται οι φωνές αντίρρησης και άρνησης γι’ αυτή την προοπτική στην ΕΟΚ. Γ. Β.

Αλλού ο έλεγχος

«Οφείλουμε να δούμε με διαφάνεια αν τα χρήματα αυτά πηγαίνουν για την ανάπτυξη του αθλητισμού», δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, κατά την κοπή της πίτας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Σε ό,τι αφορά αυτό, δεν χρειάζεται να γίνει κανένας έλεγχος, γιατί τα χρήματα που δίνονται τώρα δεν πηγαίνουν για την ανάπτυξη του αθλητισμού, καθώς φτάνουν μόνο για να πληρωθούν οι υπάλληλοι των ομοσπονδιών. Μήπως όμως θα έπρεπε να γίνει κάνας έλεγχος για το πού πήγαν οι παχυλές επιχορηγήσεις του παρελθόντος; Σπυρ. Σπαν.

ΑΕΚ στη… Σουηδία

Μέχρι τη Σουηδία έχει φθάσει η χάρη της ΑΕΚ. Απεσταλμένος από ΜΜΕ της σκανδιναβικής χώρας βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες για το παρελθόν, το παρόν, αλλά και το μέλλον της Ενωσης. Στ. Δημ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή