Πολλοί στον… χορό

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επειτα από την ήττα του ΠΑΟΚ, στη Νέα Σμύρνη, ακόμα και ο ελάχιστος ανταγωνισμός που διαφάνηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, όταν ο Ολυμπιακός άφηνε, την περασμένη αγωνιστική, δύο βαθμούς στο Περιστέρι, έπαψε να υπάρχει. Καθώς μάλιστα άρχισαν να ξεχωρίζουν και οι τέσσερις ομάδες που θα παίξουν στα πλέι οφ, όλο το ενδιαφέρον του πρωταθλήματος εστιάζεται στο ποιες ομάδες θα αποχαιρετήσουν τη μεγάλη κατηγορία.

Τώρα μην αναρωτηθείτε πόσες θα είναι, διότι ακόμη δεν έχουν αποφασίσει οι αρμόδιοι. Oμως, σίγουρα όσες κι αν είναι, η μάχη της σωτηρίας διαφαίνεται πολύ σκληρή και μάλλον θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική. Γιατί ακόμα και ο Αρης, που δεν έχει πετύχει νίκη στο γήπεδό του, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί… καταδικασμένος.

Αφού αν θελήσουμε να βάλουμε μια διαχωριστική γραμμή, από την όγδοη θέση, όπου συγκατοικούν Ξάνθη και Καλλονή, έως και την τελευταία, άλλες εννέα ομάδες, στο σύνολο ένδεκα, σέρνουν τον… χορό του Ζαλόγγου. Επομένως, καμία πρόβλεψη ή υπολογισμός είναι δυνατό να γίνει.

Απλά, αν θελήσουμε από τώρα, πέρα από τη βαθμολογική συγκομιδή, να δούμε και αγωνιστικά τους… υποψηφίους, εκτός από την ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης, στο «κόκκινο» θα μπορούσαμε να βάλουμε τη Βέροια, τον Πλατανιά, τον Λεβαδειακό τον Απόλλωνα, αλλά και τα Γιάννινα. Τα οποία παρότι έχουν φτάσει στους είκοσι τρεις βαθμούς, παρουσιάζουν πτωτική πορεία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή