Κύπελλο: οι ρεβάνς των πρωτοπόρων

Κύπελλο: οι ρεβάνς των πρωτοπόρων

2' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου θέλει να σφραγίσει σήμερα (17.00, ΟΤΕsport 4) ο ΠΑΟΚ. Aλλά μη φανταστεί κανείς ότι ο Ηρακλής θα πάει στην Τούμπα για… τουρισμό μετά το 0-1 υπέρ του Δικεφάλου στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων της Θεσσαλονίκης.

Ο άμεσος συνεργάτης του Χουμπ Στέφενς, Γιώργος Γεωργιάδης, υπογράμμισε σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ πως «σε αυτό το ζευγάρι εμείς είμαστε το φαβορί, ειδικά τώρα που έχουμε το σκορ υπέρ μας και παίζουμε στην έδρα μας. Πρέπει να διαχειριστούμε καλά το παιχνίδι και να είμαστε εμείς που πρέπει να κερδίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση» και πρόσθεσε: «Πάντα από μία μεγάλη ήττα όλοι μας και ιδιαίτερα οι παίκτες περιμένουν το επόμενο παιχνίδι για να διορθώσουν την κατάσταση. Ετσι πρέπει να είναι στις μεγάλες ομάδες οι ποδοσφαιριστές και έτσι θα είναι και αύριο. Εμείς έχουμε το προβάδισμα και πιστεύω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Ο ΠΑΟΚ έχει προβλήματα για τον σημερινό αγώνα, καθώς έμειναν εκτός αποστολής ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με πρόβλημα στο ισχίο, ο Αλέξανδρος Τζιώλης με ενοχλήσεις στον δικέφαλο και ο Κοστίν Λάζαρ για αγωνιστικούς λόγους.

Στην αντίπερα όχθη, ο Πέτρος Κοντέων δεν υπολογίζεται από τον Γκιγιέρμο Ογιος, αλλά όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεσή του, παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα και τις τάσεις φυγής που έχουν ορισμένοι εξ αυτών. «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως εμείς είμαστε αισιόδοξοι, φιλόδοξοι και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το αποτέλεσμα του αγώνα. Απλώς θα βγούμε για να δώσουμε τα μέγιστα», τόνισε ο Αργεντίνος τεχνικός σε γραπτή του δήλωση.

Την ίδια ώρα, χωρίς τον Μάικλ Ολαϊτάν –τον κορυφαίο παίκτη στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό– ταξίδεψε η αποστολή του Ολυμπιακού στην Αρκαδία για την αποψινή ρεβάνς με τον Αστέρα Τρίπολης της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος (20.00, ΟΤΕsport 4). Ο Νιγηριανός επιθετικός υπέστη κάκωση στον ώμο στην προπόνηση της Δευτέρας. Αν και η κατάσταση του τραυματισμού του δεν είναι σοβαρή, το ιατρικό επιτελείο έκρινε σκόπιμο να προφυλαχθεί από την αναμέτρηση στην Αρκαδία. Μάλιστα, χθες το πρωί έκανε αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο.

Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν οι Σάμαρης, Μανωλάς, Κάμπελ, Σαβιόλα, Μανιάτης, Μιγκέλ Τόρες, Ρομπέρτο, Γιαννιώτης και φυσικά ο Σιόβας, που δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της περιόδου. Ο Μιγκέλ Τόρες προπονήθηκε κανονικά, συμμετέχοντας στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Λογικά, από την επόμενη εβδομάδα θα υπολογίζεται για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «Πειραιωτών».

Για τη ρεβάνς με τον Αστέρα, ο Μίτσελ ανάμεσα σε άλλους υπολογίζει τους Πελέ, Ιμπαγάσα και Σέποβιτς, ενώ έχει στη διάθεσή του τους νεαρούς Βούρο και Βέργο. Συνοπτικά στη 18μελή αποστολή βρίσκονται οι Κάρολ, Μέγιερι, Μπονγκ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μήτρογλου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Σαλίνο, Σέποβιτς, Βέργος, Βούρος και Βάις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή