Σύντομα (22/1/14)

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ρατσισμός: Απολογείται ο Νικολά Ανελκά

Κατηγορία για ρατσιστική χειρονομία απήγγειλε στον Γάλλο επιθετικό της Γουέστ Μπρομ, Νικολά Ανελκά, η αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου σχετικά με την κίνηση του παίκτη (φωτ.) που θεωρείται ως αντισημιτική. Ο 34χρονος άσος έχει προθεσμία ώς αύριο το βράδυ να υποβάλει την απολογία του, και κινδυνεύει με αποκλεισμό πέντε αγωνιστικών.

SKODA Ξάνθη: Τους έδιωξε ο… Πράνιτς

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η κίνηση της διοίκησης της SKODA Ξάνθης να απομακρύνει από την ομάδα Κ20 δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανάρτησαν, σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, φωτογραφία τους με τον Ντάνιελ Πράνιτς του ΠΑΟ. Το θέμα είχε ξεκινήσει από την αντίδραση των οργανωμένων οπαδών της SKODA. Ουδείς βέβαια μπορεί να αντιληφθεί την… «ασέβεια» των νεαρών παικτών προς τη SKODA και πολύ περισσότερο την απόφαση της διοίκησης…

Γερμανία – Βία: Αυτοί θέλουν…

Στην απαγόρευση εισόδου, ακόμη και προσέγγισης, στην έδρα της για τα επόμενα πέντε χρόνια προέβη η Σάλκε σε βάρος 498 οπαδών της άσπονδης γειτόνισσας Μπορούσια Ντόρτμουντ, κατόπιν σοβαρών επεισοδίων που προκάλεσαν.

ΠΑΣ Γιάννινα: Εμεινε ο Τσιώλης

Μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας προκειμένου να παραμείνει και να δημιουργήσει το σύνολο που θέλει ζήτησε ο Σάκης Τσιώλης στην συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Χριστοβασίλη, ο οποίος συμφώνησε.

Μπάσκετ: Στο άρθρο 99 ο Αρης

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης έκανε δεκτό το αίτημα της ΚΑΕ Αρης για υπαγωγή της στο άρθρο 99 και πλέον οι κίτρινοι θα προσπαθήσουν να εξυγιανθούν οικονομικά μέσα από τις διατάξεις του πτωχευτικού κώδικα. Οι οφειλές είναι ύψους 3,5 εκατ. ευρώ.

Λεβαδειακός: Πήρε Μιλοσάβλεβ

Την απόκτηση του Σέρβου ποδοσφαιριστή, Βλάνταν Μιλοσάβλεβ, για τα επόμενα δύο χρόνια, ανακοίνωσε ο Λεβαδειακός.

Στίβος: Μονομαχία στο Κότμπους

Στο Κότμπους της Γερμανίας θα βρεθούν σήμερα αντιμέτωποι οι Κώστας Φιλιππίδης και Μπιέρν Οτο. Είναι η πρώτη μονομαχία για το 2014 για τους δύο επικοντιστές.

Βόλεϊ: Ευρωπαϊκοί αγώνες

Ευρωπαϊκά… ραντεβού έχουν σήμερα οι ανδρικές ομάδες του Εθνικού Αλ. και του ΠΑΟΚ. Οι «ακρίτες» βρίσκονται στο Ζέλικ του Βελγίου και θα παίξουν (21.30) με τη Γιουφόνικ Ασε Λένικ για το Τσάλεντζ Καπ. Για να προκριθούν στις «8» χρειάζονται δύο σετ. Ο ΠΑΟΚ παίζει στην Πυλαία (19.00) με τη γερμανική Μπιούλ για το κύπελλο Συνομοσπονδίας. Στον πρώτο αγώνα είχε χάσει με 0-3 και για να προκριθεί στους «4» πρέπει να νικήσει με 3-0 και να διεκδικήσει το «εισιτήριο» στο «χρυσό» σετ των 15 πόντων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή