ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δύσκολη η απόφαση για τον νεαρό Λαγό

dyskoli-i-apofasi-gia-ton-nearo-lago-2002401

Δύσκολη αποδεικνύεται η απόφαση του Τάσου Λαγού για το αν θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό ή θα αναζητήσει το μέλλον του στο εξωτερικό. Ο νεαρός διεθνής με την Ελπίδων είναι ικανοποιημένος από την ευκαιρία καθιέρωσης και το συμβόλαιο που του προσφέρει η ομάδα του, αλλά καιρό τώρα θέλει να ζήσει την εμπειρία του εξωτερικού, γι’ αυτό και είχε πάει στην Αγγλία να δοκιμαστεί από τη Λέστερ το καλοκαίρι του 2011 και από την Τότεναμ τον Ιανουάριο του 2012, χωρίς να γίνει η μεταγραφή του.

Ο Νίκος Νταμπίζας περίμενε τη Δευτέρα την οριστική απάντησή του στην πρόταση για τριετή επέκταση του συμβολαίου του (λήγει το καλοκαίρι), αλλά ο Λαγός ζήτησε λίγο χρόνο ακόμη για να σταθμίσει καλύτερα τις καταστάσεις. Και το γεγονός ότι μέχρι αργά χθες το βράδυ δεν είχε απαντήσει στον Νταμπίζα, θετικά ή αρνητικά, δείχνει ότι η τελική του απόφαση δεν θα είναι τόσο εύκολη υπόθεση όσο φαινόταν αρχικά, μετά τη συνάντησή τους την περασμένη εβδομάδα.

• «Απίστευτα κομπλεξική και δουλική» χαρακτηρίζει το ΠΑΝ.ΚΙ. την απόφαση του Χρήστου Πανόπουλου (βλ. στήλη «Εν Συντομία») να αποδεσμευτούν οι δύο παίκτες της ομάδας Νέων της Σκόντα Ξάνθης επειδή φωτογραφήθηκαν στο αεροδρόμιο με τον Πράνιτς. Καλεί, μάλιστα, τη διοίκηση της ΠΑΕ να εξετάσει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης των παιδιών αυτών στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού, καλύπτοντας και τα έξοδα διαμονής τους στην Αθήνα. Η προοπτική αυτή θα συζητηθεί σήμερα, με τον Γιάννη Αναστασίου να παίρνει την τελική απόφαση.

• Τον 19χρονο Κροάτη Φραν Τούντορ θα δοκιμάσουν για μία εβδομάδα οι «πράσινοι» στο Κορωπί. Είναι δεξί μπακ χαφ, διεθνής με την ομάδα Κ-20 της χώρας του και ήλθε με καλές συστάσεις, ελεύθερος από τη ΝΚ Ζάγκρεμπ.

• Ρεπό έδωσε χθες στους παίκτες του ο Αναστασίου.