Αντίστροφη πορεία

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου στο μπάσκετ και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Κάτι που τον κάνει φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Μπορεί αυτό να το είχε πέρυσι ο Ολυμπιακός, ο οποίος γνώρισε τρεις συνεχόμενες ήττες από τον «αιώνιο» αντίπαλό του, που κατέκτησε τον τίτλο. «Γιατί λοιπόν να μη συμβεί κάτι αντίστοιχο και φέτος;», θα ισχυριστούν πολλοί φίλοι των «ερυθρολεύκων».

Δεν θα το θεωρούσα απίθανο, αν η ομάδα του Πειραιά έδινε υποσχέσεις για ανάκαμψη. Κάτι τέτοιο όμως δεν διαφαίνεται. Οι απώλειες από τους τραυματισμούς δεν αναπληρώθηκαν με παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Πέρα όμως από τον τίτλο στο πρωτάθλημα, ο τροπαιούχος Ευρώπης, τα δύο τελευταία χρόνια, αντιμετωπίζει τον αποκλεισμό και από τους «16» της Ευρωλίγκας. Κάτι που θα σημαίνει την απόλυτη αποτυχία για φέτος.

Ομως επειδή στο μπάσκετ, τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, πιθανόν να έχουν κάποια σχέδια οι Αγγελόπουλοι με τον Μπαρτζώκα. Εξάλλου, ας μην ξεχνάμε την αντίστροφη πορεία, στο ξεκίνημα της περιόδου, που είχαν οι δύο μονομάχοι του ελληνικού, αλλά και του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Αήττητος πέρασε στην πρώτη φάση ο Ολυμπιακός. Με… ιδρώτα προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός. Σε βαθμό να κινδυνεύει με απόλυση ο Πεδουλάκης. Ομως η συνέχεια ήταν τελείως διαφορετική.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή