ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΠΟ: Εκδικάστηκε χθες στο Πρωτοδικείο Αθηνών η ανακοπή που κατέθεσε η ΕΠΟ κατά της εταιρείας PC SYSTEMS που είναι η ανάδοχος εταιρεία της περιβόητης «κάρτας υγείας». Η ΕΠΟ ζήτησε την ακύρωση διαταγών πληρωμής από επιταγές συνολικού ύψους 1.375.000 εκατ. ευρώ οι οποίες σφραγίστηκαν όταν η ομοσπονδία πριν από μήνες προχώρησε στην καταγγελία της σύμβασης. Η υπόθεση της «κάρτας υγείας» ερευνάται από τον οικονομικό εισαγγελέας Χ. Αθανασίου που ήδη έχει καλέσει για ανωμοτί καταθέσεις τους Σ. Πιλάβιο, Β. Γκαγκάτση και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ Γ. Οικονομίδη.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ο Σάκης Τσιώλης παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας των Ιωαννίνων. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός προχθές είχε συμφωνήσει να παραμείνει στον σύλλογο, ωστόσο, χθες άλλαξε την απόφασή του και υπέβαλε παραίτηση.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Εξηγήσεις για την απομάκρυνση των δύο ποδοσφαιριστών από την ομάδα νέων, επιχείρησε να δώσει με ανακοίνωσή της η Ξάνθη. Οι ακρίτες, μεταξύ άλλων, αναφέρουν πως ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Παπαδημητρίου, είχε τονίσει στους νεαρούς παίκτες να μη γνωστοποιούν τα φίλαθλα αισθήματά τους. Ωστόσο, αφήνουν ανοιχτό παράθυρο επιστροφής στις ακαδημίες με την προϋπόθεση να είναι η Skoda Ξάνθη η ομάδα της καρδιάς τους.

ΜΑΤΑ: Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρονται να συμφώνησαν για τη μετακίνηση από την πρώτη στη δεύτερη του επιθετικού Χουάν Μάτα έναντι 40 εκατ. στερλινών. Ο Ισπανός όμως δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ για φέτος, άρα ούτε κόντρα στον Ολυμπιακό.

ΒΟΛΕΪ: Ο ΠΑΟΚ έχασε, εκτός έδρας, από την Μπιουλ με 2-3 σετ (21-25, 25-22, 25-22, 28-26, 12-15) και αποκλείστηκε από το κύπελλο Συνομοσπονδίας.

ΣΤΙΒΟΣ: Με 5,50, ο Κώστας Φιλιππίδης, στο άλμα επί κοντώ, ήρθε 2ος στο μίτινγκ του Κότμπους (Γερμανία). Πρώτευσε ο Γερμανός Μπιόρν Οτο με 5,60.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή