Ελεύθερος ο Μαύρος, αναμονή δίκης της ΠΑΕ

Ελεύθερος ο Μαύρος, αναμονή δίκης της ΠΑΕ

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Θωμάς Μαύρος αφέθηκε χθες ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαρίστησε δημόσια τον νομικό εκπρόσωπο της Ενωσης, Χάρη Γρηγορίου, τονίζοντας: «Η αλήθεια έλαμψε και φανερώθηκε. Η βοήθεια του Χάρη Γρηγορίου ήταν σημαντική, αφού γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι συνέβαινε».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη συμπαράσταση των Δημήτρη Μελισσανίδη και Ντούσαν Μπάγεβιτς που ενδιαφέρθηκαν από την πρώτη στιγμή για την περίπτωσή του. «Και ο Δημήτρης και ο Ντούσαν ενδιαφέρθηκαν, στεναχωρήθηκαν και ήταν μαζί μου με οποιονδήποτε τρόπο μπορούσαν να είναι. Τους ευχαριστώ όλους με πρώτο τον κόσμο που μου στάθηκε από την πρώτη στιγμή». Αξίζει να σημειωθεί πως αναμένεται να οριστεί δίκη για την υπόθεση υπεξαίρεσης χρημάτων από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ που αφορά όλους τους διατελέσαντες προέδρους της Ενωσης τα τελευταία χρόνια.

Σε μια πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα κίνηση, η ΑΕΚ ανακοίνωσε πως αναλαμβάνει την προστασία των αετών στην Ελλάδα, δείχνοντας και με αυτό τον τρόπο σεβασμό στο έμβλημά της.

«Ολοι γνωρίζουμε τι σημαίνει παγκοσμίως για τον κάθε φίλαθλο το έμβλημα της αγαπημένης του ομάδας. Για την ΑΕΚ, ο Δικέφαλος Αετός είναι εμπνευσμένος από τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία, μεταφέροντας παντού ανά τον κόσμο την ιστορία και τις καταβολές του Συλλόγου μας, την περηφάνια των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, τις χαμένες πατρίδες, την προσφυγιά», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ομάδας.

Στις προθέσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη, είναι να αποκτήσει η ΑΕΚ τον δικό της αετό, στα πρότυπα της πορτογαλικής Μπενφίκα που πραγματοποιεί ένα ιδιαίτερα δημοφιλές τελετουργικό πριν από την έναρξη των αγώνων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή