Συμπληρώθηκε το παζλ των «8»

Συμπληρώθηκε το παζλ των «8»

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Πανιώνιος και ο Ολυμπιακός Βόλου είναι οι δύο τελευταίες ομάδες που εξασφάλισαν την παρουσία τους στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι «κυανέρυθροι» ανέτρεψαν το 1-0 της Κατερίνης με τον Αιγινιακό τον οποίον κέρδισαν με 3-0 στη Νέα Σμύρνη και θα αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ. Ο Ολυμπιακός Βόλου σημείωσε και δεύτερη νίκη επί του Αστέρα Μαγούλας στην Ελευσίνα (1-2) και θα βρει μπροστά του τον Παναθηναϊκό.

Στη Νέα Σμύρνη ο Αιγινιακός μπήκε με σκοπό να διαφυλάξει το υπέρ του 1-0 αλλά, πλήρωσε αυτή την επιλογή του. Οι «κυανέρυθροι» ευτύχησαν να σκοράρουν γρήγορα (17΄) με τον Γιάννου, μπαίνοντας σε τροχιά πρόκρισης. Στο 42΄ ο Λάσνικ με υπέροχο σουτ έκανε το 2-0 και ο Πανιώνιος στο δεύτερο ημίχρονο, απλώς, φανέρωσε την ποιότητά του κόντρα σε μία ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας. Δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα, ενώ κατάφερε να «κλειδώσει» την πρόκριση με τον Κούρντι στο 86΄.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ανέστης, Κούρντι, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος (73΄ Ζαχαράκης), Μητρόπουλος, Κολοβός (80΄ Μπούζας), Αραβίδης, Λάζνικ (46΄ Παντίδος), Γιάννου.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Κιβρακίδης, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Ζούρκος (74΄ Καρακατσάνης), Δεμιρτζόγλου (55΄ Κουτσοσπύρος), Μιτρόφ (84΄ Κυνηγόπουλος), Πέντα, Γκέσιος.

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός Βόλου… ίδρωσε πολύ λιγότερο προκειμένου να υπερασπιστεί το 2-0 του πρώτου αγώνα και σημειώνοντας δεύτερη νίκη επί του Αστέρα Μαγούλας στο Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας με 2-1, πέρασε στην επόμενη φάση. Ο Νικολιάς άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ στο 21΄, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 73΄ με τον Δημητριάδη αλλά δέκα λεπτά αργότερα ο Καπετάνος υποχρέωσε σε δεύτερη ήττα τον Αστέρα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Κασμερίδης, Κοτίτσας, Τριάντος, Νόνης, Σαμαρόπουλος, Στρατομήτρος, Αντωνόπουλος (57΄ Δημητριάδης), Ρήγας (70΄ Μαρίνου), Κανελλόπουλος, Μαρτίνεθ (64΄ Μήτκας), Κορνελάτος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γκίτκος, Γιαλούσης, Καρράς (46΄ Κόμνος), Αρβανίτης, Κωστούλας, Ολίσε, Πινδώνης (84΄ Ντινόπουλος), Καπετάνος, Νικολιάς, Δεινόπαπας (64΄ Ζέρης), Μπρέσκα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή