Σύντομα (24/1/14)

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολυμπιακός: Θέλει Μαρκάνο

Ο Ιβάν Μαρκάνο είναι ο εκλεκτός του Μίτσελ για το κέντρο της άμυνας. Ο 26χρονος Ισπανός αμυντικός της Ρουμπίν Καζάν είχε αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους» την περίοδο 2011-12. Χθες, ήρθε στην Ελλάδα ο 22χρονος αμυντικός μέσος Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ και αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός στον Εργοτέλη. Η UEFA απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακού για την ποινή που της επέβαλε σχετικά με τη ρατσιστική συμπεριφορά οπαδών της στον αγώνα με την Αντερλεχτ. Τέλος, οι «ερυθρόλευκοι» επιβεβαίωσαν το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του 26χρονου Βέλγου Τζόναθαν Λεζάρ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Παναθηναϊκός: Δείπνο σύσφιγξης

Με πρωτοβουλία των Νταμπίζα, Αναστασίου και με τον Γιάννη Αλαφούζο να δίνει το «παρών», οι παίκτες δείπνησαν μετά την προπόνηση σε εστιατόριο των βορείων προαστίων. Ο Ζέκα προπονήθηκε χωρίς πρόβλημα και υπολογίζεται για τον αυριανό αγώνα με τον Πλατανιά στη Λεωφόρο, σε αντίθεση με τον Μέντες που θα μπει από Δευτέρα στο κανονικό πρόγραμμα. Ατομικό έκανε και ο Κουτρουμπής και μόνο αν μπει σήμερα στο κανονικό, θα έχει ελπίδες να είναι στην αποστολή. Ο δανεισμός του Αποστολόπουλου στην Παναχαϊκή ολοκληρώθηκε και ανακοινώθηκε.

Φούτμπολ Λιγκ: Τα φώτα στην Καρδίτσα

Στην Καρδίτσα ανοίγει η αυλαία της 17ης αγωνιστικής, όπου η τοπική Αναγέννηση υποδέχεται τον Τύρναβο. Η σέντρα θα γίνει στις 18.00 (OTE sport4).

Μπαρτσελόνα: Νέος πρόεδρος

Την παραίτησή του από την προεδρία της Μπαρτσελόνα υπέβαλε χθες ο Σάντρο Ροσέλ, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το σκάνδαλο με τα χρήματα της μεταγραφής του Βραζιλιάνου Νεϊμάρ το περασμένο καλοκαίρι. Οι δικαστικές αρχές θα αρχίσουν έρευνα για την καταγγελία σχετικά με την κατάληξη μέρους των 57,1 εκατ. ευρώ που κόστισε η μεταγραφή του διεθνούς επιθετικού από τη Σάντος.

Βόλεϊ: Ανοίγει η αυλαία

Mε την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ (19.00, novasports 4) ανοίγει σήμερα η αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών. Για τη 14η ημέρα της Α1 γυναικών, ο Ηρακλής Θ. θα παίξει με την ΑΕΚ (18.00).

 

Χάντμπολ: Οι υποψήφιες αντίπαλοι

Ισλανδία, Πολωνία, Σουηδία, Ουγγαρία, Αυστρία, Ρωσία, ΠΓΔΜ, Λευκορωσία και Σερβία είναι οι υποψήφιες αντίπαλοι της εθνικής ανδρών για τα μπαράζ του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2015. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή