Χάνει το Μουντιάλ ο Φαλκάο, φιλικό με Ν. Κορέα για Εθνική

Χάνει το Μουντιάλ ο Φαλκάο, φιλικό με Ν. Κορέα για Εθνική

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μεγάλο αστέρι της Κολομβίας, ο Ραδαμέλ Φαλκάο Γκαρσία, είναι αρκετά πιθανό να μην τεθεί τελικά αντιμέτωπος της Εθνικής Ελλάδος στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο καθώς τραυματίστηκε σοβαρά προχτές σε αγώνα του γαλλικού κυπέλλου με τη φανέλα της Μονακό και εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για ρήξη χιαστού συνδέσμου στο αριστερό του γόνατο θα μείνει εκτός δράσης για ένα εξάμηνο.

Η Μονακό επιβεβαίωσε χθες ότι ο Φαλκάο θα υποβληθεί σε εγχείρηση τις επόμενες μέρες, ενώ το ισπανικό πρακτορείο EFE μετέδωσε ότι ο Φαλκάο χάνει το υπόλοιπο της σεζόν από τη σύγκρουσή του με τον παίκτη της ερασιτεχνικής Σασλέ, Σονέρ Ερτέκ. Ο Κολομβιανός έφυγε από το γήπεδο σε φορείο και με εμφανή την έκφραση του πόνου. Αντιθέτως, τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο για το μεγάλο αστέρι μιας άλλης εκ των αντιπάλων της εθνικής στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Ο Κεϊσούκε Χόντα, ο βασικός σκόρερ της εθνικής Ιαπωνίας, πέτυχε τέρμα στο εντός έδρας ντεμπούτο του με τα χρώματα της Μίλαν, στο Κύπελλο Ιταλίας, σκοράροντας επί της Σπέτσια. Ο 27χρονος Ιάπωνας μεσοεπιθετικός, πρώτος σκόρερ στην τελική φάση των προκριματικών της Ασίας, πήγε ως ελεύθερος στους «ροσονέρι» από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις αρχές του μηνός, σε μια μετακίνηση που ο Χόντα περιέγραψε ως «πεπρωμένο» του.

• Τα πλάνα του για την αναμέτρηση με την Ιαπωνία στις 19 Ιουνίου θα τεστάρει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής μας, Φερνάντο Σάντος στις 5 Μαρτίου και ώρα 19.00 στο φιλικό που όπως ανακοίνωσε χθες η ΕΠΟ θα διεξαχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με αντίπαλο τη Νότια Κορέα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή