Παραμένει μέχρι να… φύγει ο Μέσι

Παραμένει μέχρι να… φύγει ο Μέσι

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα ανατροπή προέκυψε χθες στο σίριαλ της παραμονής ή αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα, με τον πατέρα και ατζέντη του, Χόρχε, να λέει ότι έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες να συνεχίσει ο 33χρονος σούπερ σταρ στο Καμπ Νου.

Η απροθυμία της Μάντσεστερ Σίτι να καλύψει τη ρήτρα-μαμούθ των 700 εκατ. ευρώ, ενώ τα οικονομικά της είναι στο μικροσκόπιο της UEFA, φαίνεται να γέρνει προς το παρόν την πλάστιγγα υπέρ της παραμονής του αρχηγού της εθνικής Αργεντινής στην ομάδα που κοσμεί εδώ και 20 χρόνια, παρά την ανελαστική στάση που προφανώς τηρεί η διοίκηση του Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου.
Ετσι, τα μέσα ενημέρωσης της Ισπανίας αποκάλυψαν χθες δήλωση του Χόρχε Μέσι μετά την προχθεσινή συνάντησή του με τον διοικητικό ηγέτη των «μπλαουγράνα», σύμφωνα με την οποία η πλευρά του ποδοσφαιριστή μελετάει πλέον την πιθανότητα να μη φύγει φέτος από την ομάδα, παραμένοντας για μία ακόμη σεζόν. 

Υπενθυμίζεται ότι η Μπαρτσελόνα έχει καταθέσει και πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του Μέσι για δύο ακόμη χρόνια, πρόταση την οποία επανέλαβε στη συνάντηση της Τετάρτης ο κ. Μπαρτομέου. Ο πατήρ Μέσι, μάλιστα, είπε χθες ότι η συνάντηση εκείνη πήγε πολύ καλά.

Το αθλητικό κανάλι της Αργεντινής TyC Sports ισχυρίστηκε χθες ότι «κατά 90% ο Μέσι θα μείνει στην Μπαρτσελόνα», ενώ επισημάνθηκε το γεγονός ότι στη συνάντηση της Τετάρτης ο κ. Μπαρτομέου προσήλθε χωρίς δικηγόρους ως ένδειξη ότι ο σύλλογος έχει το πάνω χέρι στη συγκεκριμένη κατάσταση, θεωρώντας ισχυρή τη ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ. Φαίνεται ότι πλέον έχει πεισθεί γι’ αυτό και ο πατέρας του Μέσι. Χθες το απόγευμα συναντήθηκαν πατήρ και υιός Μέσι για να ληφθεί κάποια απόφαση, κι ενώ η Μπαρτσελόνα ήδη έχει τον Αργεντινό να διαφημίζει τη νέα της φανέλα…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή